2 hónapos tápszeres babát mennyire etetitek időre?
Figyelt kérdés
3 óránként? Hány órakkor?
Nálunk igy van: hajnali 3-kor tápszer, 6-kor kis cici (hogy visszaaludjon), 8-kor tápszer, fél 11-kor tápszer, ezután 2 óra séta, majd fél 4-kor vagy 4-kor tápszer, 7-kor fürdés, utánna tápszer, 10-kor tápszer. Ezután kis cici az elalváshoz. Na ekkor van hiszti a cicivel, rugkapál, sir stb. Néha eltart akár éjfélig is.
Nálatok hogy van?
2013. dec. 31. 10:42
11/12 A kérdező kommentje:
Ez hihetetlen és lehetséges, hogy csak a fáradságnak mondható be, de fél 10-kor elaludt (odabújtam hozzá), majd 2-kor felkelt enni, akkor visszatettem az ágyába és aludt reggelig. Most felkelt enni, de bealudt.
Hátha igy is marad :)
2014. jan. 2. 08:13
12/12 anonim válasza:
7-es vagyok. Nagyon örülök, hogy így alakult. Remélem így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!