Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babám az orvos...

3 hónapos babám az orvos szerint tul van etetve kövér szerintetek sos?

Figyelt kérdés
2900gal született 51 cm 37. hétre most 6300g 61cm.3 óránként evett 120-130 milumil1-es tápszert.Kaptunk Ar-es tápszert ami sürü igaz most 4 óránként eszik 120-at de fáj a hasa.Amugy is hasfájos volt ami elmult most kezdödik megint az ujj tápszertöl a böfi se megy amióta ezt eszi .Mit tegyek szerintetek
2009. nov. 28. 08:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
várjatok, várjatok!:) A sok anyatejes ducis kisbaba nem "probléma"! Amint elkezdenek mozogni, simán leadják a felesleget. A tápis babáknál egy kicsit nehezebba helyzet, mert azokat a kialakult zsírpárnácskákat a baba nem tudja "csak úgy" leadni, jóval hosszabb idő, és munka neki. Ezt úgy írom, hogy az én babám is tápis és duci, nehogy vki megvádoljon, hogy "anyatejet mkinek!" :) De mindent meg lehet oldani, lehet a baba étvágyát korlátozni a fent említett módokon.
2009. nov. 28. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
az én lánykám is 3 hónapos, 53 cm-vel és 3360 grammal született. Most 60 cm, 5240 gramm és anyatejet és tápszert is kap. Múlt héten nekem is mondta a védőnő hogy duci, mert kerek kis feje van, ki is akadtam rajta, de most hogy le is mérte, már nem mondta.
2009. nov. 28. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Nyugi. A baba annyit eszik, amennyire szüksége van. Se többet, se kevesebbet. Az én fiam 3400 grammal és 54 centivel született. 3 hónaposan 6250 gramm és 61 centi volt. Engem is mindig fárasztott a doki, hogy kövér. Mikor elkezdtem hozzátáplálni, akkor már nem hízott annyira, mert a tápszer tényleg felfújja. Mikor elkezdett mozogni, ülni, holdjáróval szaladgálni szépen le is adta. Már nem kövér. 8 hónapos.
2009. nov. 28. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia az én kisfiam anyatejes és 3 hónaposan 6630g volt és 61 cm!szerintem abszolut nem kövér a kisfiad lés ha ettől nem tud büfizni akkor váltsatok vissza a régire vagy probáljatok más fajtát!Ja és az én kisfiam 3340 g és 51 cm -el született ez alkati kérdés is h milyenek a felmenők stb...
2009. nov. 28. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Én babám is 3 hónapos 60 cm,és 6100 gramm. 3000grammal született,csak anyatejes,5-6x szopizik,70-120gramm között.szerintem az orvosod egy nagy marha,már bocsi. abszulut nem nevezhető kövérnek még ha 50-55 cm lenne akkor talán,de a súlyához meg van a hossz is.szóval nyugi,ha elkezdenek majd mászni akkor megállnak a gyarapodással a babóink :)
2009. nov. 28. 14:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szerintem sem kövér a babám és nem etetem túl.Az időhuzást probáltuk aminek az lett a vége hogy annyira sirt hogy félre nyelt s majdnem megfuladt.Én is godolkodom az orvosváltáson.Amugy kiegyensúlyozott mosolygos ha épp nem fáj a pocoja ettöl az újj tápszertől. Jó babázást:))
2009. nov. 28. 15:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Neked is:) Amíg mosolyog, baj nem lehet, sose feledd:)
2009. nov. 28. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!