Mennyir féltek ettől az új vírustól,20 hónapos babátokkal mentek olyan helyre mint pl. IKEA, vagy nagyobb bevásárlóközpontok?
Igazán , nem foglakozom vele.
Fiam iskolás, ezer dolgot hazahozhat.
Megyünka kicsivel is ide-oda (8,5 hónapos), vagy sokszor egyedül megyek, mert muszáj.
Enni kell, tehát vásárolni is kell.
Fiamat hordom úszni, ott is sokan vannak.
Azért a 20 hónapos már nem is annyira baba. Nekem két éves a fiam, nem tudok vele nem menni ilyen helyekre. A bevásárlást senki nem intézi el helyettem, ráadásul busszal járunk mindenhová. De azon kívül, hogy a bölcsiben megint beköpték szegényt valami takonyfolyással, semmi baja nincs. Teszem hozzá, amikor egy hónapos volt, már akkor is buszoztunk, hiszen vásárolni akkor is kellett és a védőnő amikor meghallotta, kb. rosszul volt és halálra váltan közölte, hogy "de hát influenza járvány van" (mert akkor is volt valami). De nagyjából másfél éves koráig még az orra sem folyt soha.
Szóval én nem parázok, mert fölöslegesnek tartom, ugyanis akár stresszelem magam, akár nem, muszáj kimennünk az emberek közé.
A babám 6 hónapos. Én sem tudom megtenni,hogy ne menjünk el vásárolni...
Viszem magammal. Kicsit tartok a vírustól, de azt gondolom, hogy nem lehet begubózva itthon ülni tavaszig, amíg megjelenik egy úgy influenza...
Járunk babaúszásra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!