Most őszintén! Mire jó az, hogy néhányan durván beszóltok egy-egy normálisan feltett kérdésre?
Mert sok az otthon "bekattant", frusztrált anyuka, aki itt éli ki magát. Azt hiszem, tudom miről beszélsz, mert gyakran én is azon morfondírozok, hogy valaki feltesz egy kérdést, ékapásból érkezik rá egy csomó bunkó válasz. Meg olyan válasz, ami nem is a kérdezőnek szól, hanem az x-dik válaszolónak, meg az y-diknak.
Mellesleg valóban félelmetes, hogy ennyi anyuka agresszív? És hirtelen robban? Vagy csak megy az egész napi dolga, leül ide, és itt is olvas 1-2 dolgot, és itt durran el az agya.
Én már gyakran továbbgörgetem, el sem olvasom, vagy ha el is olvasom, nem reagálok rá.
De nézz meg más oldalakat is! Ott ugyanez megy, csak oda meg rendszeresen belekeverik a politikát, és azután fikázzák egymást!
Én kb másfél éve vagyok fenn, és olvasgatom ezt az oldalt, és félelmetes mennyit változott a hozzászólók stílusa!!!
Tényleg, mintha mostanában elszaporodtak volna az ilyen válaszolók.
Nekem már nem olyan picik a gyerekeim, így a legtöbb kérdésre már csípőből tudom a választ, azokat már meg sem nyitom, annyira sokszor találkoztam már vele.
Viszont eddig nagyon szerettem az olyan kérdéseket, amikben több oldal véleményét, hozzáállását is megismerhetem és sokszor el is gondolkodtam azon, amit valaki mondott, tehát nagyon hasznosnak tartom a véleménycserét és a kulturált vitát, amíg a felek tiszteletben tartják egymás véleményét.
Több ilyen kérdést is kiírtam az elmúlt pár évben, aminek az volt a lényege, hogy megismerjem a másik "oldalt", hogy ki-miért csinálja úgy-ahogy, de sajnos szinte mindenki azonnal ugrik mindenre, kezdve a "miközödhozzá" és a "mertteperszetökéletesvagy" válaszokkal, majd ahogy próbálom kifejteni, hogy mire gondolok, úgy jönnek sorra azok a válaszok, amik nem is az eredeti kérdésre, hanem a kommentekre vonatkoznak és amikben ált. minden apróságba belekötnek, így viszont az eredeti kérdés abszolút nem kerül megválaszolásra.
Valamelyik nap olvastam át a kérdéseimet, amiket az elmúlt 4-5 évben tettem fel és tényleg az utóbbi 1 évben megfigyelhető ez, így már nincs is kedvem semmit kérdezni, mert a válaszok 99%-a úgyis csak kötözködés lenne.
Vannak olyan válaszolók, akik 1 kérdés, meg esetleg 1-2 komment alapján azonnal úgy elítélik és beskatulyázzák a kérdezőt, hogy a kérdést teljesen figyelmen kívül hagyják.
Pl. itt van ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Volt vagy 3 válaszoló, akinek elég lett volna annyit írnia, hogy "mert ők úgy szeretik és kész". De nem, a kérdésem és a 2 kommentem alapján azonnal ki lettem kiáltva egy anyósutáló nem százas valakinek...
Érthető amit írok vagy megint én megyek szembe a forgalommal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!