Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most őszintén! Mire jó az,...

Most őszintén! Mire jó az, hogy néhányan durván beszóltok egy-egy normálisan feltett kérdésre?

Figyelt kérdés
Gondolom aki ebben a témában kérdez vagy válaszol az maga is anya. Ha valaki bizonytalan vagy fél vagy egyszerűen csak nincs a környezetébe olyan aki segítsen és itt próbálkozik miért kell bántó megjegyzéseket írni rá? Persze tisztelet a kivételnek és szerencsére ritka az ilyen. De engem felháborít amit egy-egy kommentben olvasok.
2013. dec. 30. 10:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A legjobb amikor valamit szándékosan félreértenek vagy keresik a helyesírási hibákat mintha az lenne a lényeg. Értem, hogy feszültek de sokan azok vagyunk. Egyébként az is igaz, hogy vannak olyan kérdezők akik ha válaszokat kapnak utána a kifogásokat keresik és az is idegesítő. De....
2013. dec. 30. 13:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Mert sok az otthon "bekattant", frusztrált anyuka, aki itt éli ki magát. Azt hiszem, tudom miről beszélsz, mert gyakran én is azon morfondírozok, hogy valaki feltesz egy kérdést, ékapásból érkezik rá egy csomó bunkó válasz. Meg olyan válasz, ami nem is a kérdezőnek szól, hanem az x-dik válaszolónak, meg az y-diknak.

Mellesleg valóban félelmetes, hogy ennyi anyuka agresszív? És hirtelen robban? Vagy csak megy az egész napi dolga, leül ide, és itt is olvas 1-2 dolgot, és itt durran el az agya.

Én már gyakran továbbgörgetem, el sem olvasom, vagy ha el is olvasom, nem reagálok rá.

De nézz meg más oldalakat is! Ott ugyanez megy, csak oda meg rendszeresen belekeverik a politikát, és azután fikázzák egymást!

Én kb másfél éve vagyok fenn, és olvasgatom ezt az oldalt, és félelmetes mennyit változott a hozzászólók stílusa!!!

2013. dec. 30. 14:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Tényleg, mintha mostanában elszaporodtak volna az ilyen válaszolók.

Nekem már nem olyan picik a gyerekeim, így a legtöbb kérdésre már csípőből tudom a választ, azokat már meg sem nyitom, annyira sokszor találkoztam már vele.

Viszont eddig nagyon szerettem az olyan kérdéseket, amikben több oldal véleményét, hozzáállását is megismerhetem és sokszor el is gondolkodtam azon, amit valaki mondott, tehát nagyon hasznosnak tartom a véleménycserét és a kulturált vitát, amíg a felek tiszteletben tartják egymás véleményét.

Több ilyen kérdést is kiírtam az elmúlt pár évben, aminek az volt a lényege, hogy megismerjem a másik "oldalt", hogy ki-miért csinálja úgy-ahogy, de sajnos szinte mindenki azonnal ugrik mindenre, kezdve a "miközödhozzá" és a "mertteperszetökéletesvagy" válaszokkal, majd ahogy próbálom kifejteni, hogy mire gondolok, úgy jönnek sorra azok a válaszok, amik nem is az eredeti kérdésre, hanem a kommentekre vonatkoznak és amikben ált. minden apróságba belekötnek, így viszont az eredeti kérdés abszolút nem kerül megválaszolásra.

Valamelyik nap olvastam át a kérdéseimet, amiket az elmúlt 4-5 évben tettem fel és tényleg az utóbbi 1 évben megfigyelhető ez, így már nincs is kedvem semmit kérdezni, mert a válaszok 99%-a úgyis csak kötözködés lenne.

Vannak olyan válaszolók, akik 1 kérdés, meg esetleg 1-2 komment alapján azonnal úgy elítélik és beskatulyázzák a kérdezőt, hogy a kérdést teljesen figyelmen kívül hagyják.

Pl. itt van ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..

Volt vagy 3 válaszoló, akinek elég lett volna annyit írnia, hogy "mert ők úgy szeretik és kész". De nem, a kérdésem és a 2 kommentem alapján azonnal ki lettem kiáltva egy anyósutáló nem százas valakinek...

Érthető amit írok vagy megint én megyek szembe a forgalommal? :)

2013. dec. 30. 14:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Tudod mi a durva? Leginkább ezen az oldalon lévő embereket tartják bekattantnak. Olvastam néhány kommentet más oldalakon és nem részletezném milyen vélemény alakult ki rólunk anyákról egy-két idióta miatt. Nem is ez sért mert ezt már lassan én is megértem. Nem veszem magamra mert tudom kikre gondolnak. Említettétek a politikát. Egyik anyuka azzal érvelt egy nőnek aki nem szeretne gyermeket vállalni mert nem érzi magában a késztetést, hogy csökken a népesség és ez már nem csak rá tartozik, hogy vállal-e gyereket vagy sem....húú Erről eszembe jutott, hogy az nem probléma ha nem tudod eltartani vagy nem vagy olyan helyzetben, hogy kiegyensúlyozott jövőt biztosíts a gyermek számára. Esetleg érzelmileg nincs még valaki felkészülve és talán rosszabbat tesz vele. A lényeg, hogy "szaporodjuk ". Egyébként érdekes, hogy ha beszólok valakinek a stílusa miatt folyamatosan lepontoznak :)
2013. dec. 30. 15:00
 15/15 A kérdező kommentje:
13 értem mire gondolsz. Igen a hasonló sztorik beszólások akasztanak ki. Értelmes kérdést tettél fel. Max tényleg annyit kellett volna írniuk, hogy jobban szeretik cukrosabban..... De látod ezért mert te nem ezért már "érdekes " ember vagy!!!! Vicc!!
2013. dec. 30. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!