Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most őszintén! Mire jó az,...

Most őszintén! Mire jó az, hogy néhányan durván beszóltok egy-egy normálisan feltett kérdésre?

Figyelt kérdés
Gondolom aki ebben a témában kérdez vagy válaszol az maga is anya. Ha valaki bizonytalan vagy fél vagy egyszerűen csak nincs a környezetébe olyan aki segítsen és itt próbálkozik miért kell bántó megjegyzéseket írni rá? Persze tisztelet a kivételnek és szerencsére ritka az ilyen. De engem felháborít amit egy-egy kommentben olvasok.
2013. dec. 30. 10:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz pontosan?
2013. dec. 30. 10:27
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
sokan itt vezetik le a feszültséget,mert máshol nem "merik",itt "belehet szólogatni".Monduk,én soha nem szoktam.
2013. dec. 30. 10:28
 3/15 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy feltesznek egy teljesen értelmes kérdést és mások nem válaszolnak rá hanem inkább elkezdik a kérdezőt kritizálni, bántani. Annyira örültem ennek az oldalnak mert 10 év kihagyás után ismét gyermekem született és ezen az oldalon olvasgattam tapasztalatokat stb. Viszont egyre több olyan beszólást olvasok ahol nem erősítik és segítik az anyát hanem megalázzák és leszólják. Holott szerintem mindenki tudja, hogy ilyenkor sokszor egy megnyugtató válasz is mennyire pozitív és egy negatív hozzászólás mennyire kiborító lehet.
2013. dec. 30. 10:32
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Ez az oldal nekem kifejezetten segített abban, hogy a kritikus gondolkozásomat megerősítsem. Ami olyan válasz, arról egyszerűen nem veszek tudomást. :D

Egyébként meg tényleg írj példát, mert egyszerűen vannak olyan kérdések, amire nem lehet normálisan válaszolni, annyira ostobák :D

2013. dec. 30. 10:36
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

Talán az emberi "jóindulat" miatt vagy csak valaki ennyire felhúzza magát egy-egy kérdésen.

Én azokat szeretem amikor valakinek valamilyen pozitív megerősítésre, bátorításra lenne szüksége és a hozzászóló még az életkedvét is elrontja a negatív problémákkal teli válaszával, ami mellesleg nem mindig válasz a kérdésre...

Például amikor valaki pozitív szüléstörténetet akar olvasni és mindenki alá írja, hogy neki milyen borzalmas volt. Nyilván a kérdező erre volt kíváncsi....:D

2013. dec. 30. 10:41
 6/15 A kérdező kommentje:

Pl van egy anyuka aki megkérdezi, hogy pár hetes tápszeres babája miért nem kakil...erre az első válasz, hogy milyen lusta mert nem szoptat és szégyellje magát... De előfordul, hogy tényleg jelentéktelen dolgok bántják a kérdezőt ami szerintem szülés után és mint anya sokunkat bántana. A válasz viszont sok esetben, hogy mekkora idióta és benne van a hiba.

Van egy olyan kérdés ahol az apa a gyereken töltötte ki az idegét és sokan védik őt és biztos az anya a hibás. stb. Döbbenet és érthetetlen számomra, hogy miért jó ha mást elbizonytalanítanak vagy sértegetnek? Nem értem azzal , hogy segítenek másokon?

2013. dec. 30. 10:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem arra számítok, hogy mindenki mindennel egyetért! Sőt! Azért jó ez az oldal mert sokféle tapasztalat, módszer van amiről érdemes olvasni. Sokan nem tűrik ha valaki másképp gondolkodik és be meri vállalni. Pedig pont az őszinteség lenne a lényeg. Tanulhatnánk sok esetből. De itt csak akkor jó valami ha a válasz az ami a nagykönyvbe van megírva. Nekem pl érdekes, hogy ki hogy éli meg a dolgokat. Kíváncsi vagyok történetekre stb. De a negatív, rosszindulatú kommentek miatt csak viták alakulnak ki az oldalakon....
2013. dec. 30. 10:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Persze vannak, akik élvezik, hogy beszólnak másoknak, mert attól milyen királynak érzik magukat, de azért vannak olyan elképesztően ostoba kérdések, olyan kamu dumák, amiket nem lehet kihagyni. Mondjuk ezeknél sosem lehet tudni, hogy tényleg ennyire "értelmes" a kérdező, vagy csak egy unatkozó tini. Szerintem aki normális kérdést tesz fel, arra elenyésző a bunkó válaszok/beszólások aránya, azokkal meg nem kell foglalkozni.
2013. dec. 30. 10:56
 9/15 anonim ***** válasza:

Sok oka van ennek.

Van akinek van egy szép nagy elképzelése a gyerekekről, a gyereknevelésről, pedig valójában még gyereke sincsen és osztja az észt, aztán meg majd beleesik ő is a való életbe, a gyereknevelésbe és majd koppan, hogy jé, hát mégsem úgy van minden, ahogy én gondoltam.

Vagy mert valakinek tök jól meg a dolga, a sorsa, minden körülmény, anyagi dolog, helyzet adott és benne sincs ezekbe a gondokba, nem tudja, hogy mit jelent és azt gondolja, hogy csak az lehet normális, ami náluk van, ami másnál van, az meg biztos azért, mert a kérdező a hozzá nem értő, meg dilis.

És sokan itt vezetik le a napi feszültséget is.

Olvastam már én is ilyen bántó megjegyzéseket, amikor is a kérdező nem érdemelte volna meg az adott beszólást, de hát vannak ilyen emberek is. Nem kell velük foglalkozni! Majd rájönnek, lesznek még ők is ilyen vagy olyan helyzetben.

2013. dec. 30. 11:00
 10/15 anonim ***** válasza:

nekem múltkor valami nagy baromságot irtak privibe-én erre irtam,hogy hihihi-erre visszairt,hogy "mi a k... anyádér kötekedel"

na,most erre mit válaszoljon az intelligens ember-semmit.

az emberek néha úgy gondolják,hogy csak úgy jó,ahogy ők gondolják-ezzel nincs is gond-csak nem tanácsot ad,hanem kioktat.a stilussal van a probléma

2013. dec. 30. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!