Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanulo kutya. Tapasztalatok?

Tanulo kutya. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretnék ajàndékot venni kicsimnek,aki 9. honapos.Nötem a tanulo kutyàt neten.Milyen?Érdemes beruhàzni rà?Vagy inkàbb a màszàsra buzdito mici macit vegyem?(amelyik négykézlàb màszik,és megszolitja a babàt)
2009. nov. 27. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én babám 8 hónapos, van tanuló kutyusunk régóta, már pici korában is "táncolt" a zenékre, mondhatom, hogy szereti, bár inkább mi nyomogatjuk rajta a gombokat, ő még csak véletlenül szólaltja meg.

A mászó micimaciról itt olvastam negatív véleményt, hogy nem nagyon kelti fel a babák érdeklődését.

2009. nov. 27. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Szió.Kisfiam Névnapjára kapta,akkor volt 11 hós.Először félt tőle nagyon, de most megsem tud lenni nélküle, imádja, most már ő nyomogatja(1éves lesz10-én)és, ha zenél táncol rá.Szerintem nagyon hasznos játék, sok mindenre megtanítja.És, ha minden igaz az Auchanban még lehet 6990ft-ért kapni.Szerintem ezerszer értelmesebb, mint a mászó maci,gondolom már mászik babád ennyi idősen, így szerintem annak semmi értelme nincs.
2009. nov. 27. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

szia! a kisfiam kb. fél évesen kapta a tanuló kutyát a barátnőimtől, most 1 éves és minden reggel azzal játszik egy ideig! (ami hihetetlen, mert az élő macskén kívül más nem érdekli ilyen sokáig :)

most már próbálja mondogatni is a szavakat, amiket a kutyától hall, a dalokat pedig dúdolja és táncol rájuk. nekünk tehát bevált :)

2009. nov. 27. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:

9 hónapos lányom imádja a tanuló kutyát, a farkára harap és úgy mászik hogy viszi a szájában majd leül és nyomogja a kezét lábát hogy énekeljen neki. Nagyon szépen énekel és mondókázik. Coraban és az Aucnaban 7000ft-ért van. Teszveszen vaterán is ennyire jön ki postaköltséggel mivel már a csomag 1500ft megdrágult nagyon, és legalább új. Van fisher price mássz utánnam golyónk, hát nem érdekli a lányom. Ha mászó játékot szeretnél, kínain van rénszarvas amin Mikulás ül 1500 ft zenél és megy a rénszarvas, nagyon aranyos, és negyede a micimackónak. Nekem már áll és sétál a bútorok mellett a lányom szóval nem sokáig lehet ezeket a mászást ösztönző dolgokat használni.

Tescoban vannak micimackós játékok hogy egy talpon van micimackó és ha nyomogod a gombokat zenél beszél, én a kanapéra rakom a lányomnak feláll és közben nyomgja nagyon szereti 3000-4000 ft és tényleg hasznos mert számokat tanít így később is hasznát veszi hisz most még csak püföli :)

2009. nov. 27. 23:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,meggyöztetek,megveszem.A kislànyom kuszik,màszni is elkezdett,csak azt hittem hogy nagyon felhivja a figyelmet a hgyerekeknek a micimaci,

de ugy tünik a tanulo kutyus mindenkinek bevàlt.

Köszönöm nektek!

2009. nov. 28. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!