Hét hónapos fiam egyfolytában ordít. Nem éhes, nem beteg, nem jön a foga. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 17:09
12/17 anonim válasza:
Úristen, 18 fokban megfagy egy gyerek. 22-23 fok lenne az ideális :(
13/17 anonim válasza:
Én is most néztem az előbb a hőmérőt, nálunk is 18 fok van, csak az előbb gyújtottunk be. Egyik gyerekem sem ordít, pedig van 7 hónaposom is, köszönik, jól vannak. Ettől biztos nem ordít egy baba.
14/17 anonim válasza:
Nálunk is 20-22 fok van, szerintem is csinálj melegebbet, hátha megoldódik a probléma.
Bár attól szerintem sem ordítana, csak nyafogna, sírdogálna, ha fázna.
.
15/17 anonim válasza:
20 foknál nem kell a babáknak sem melegebb, még fürdéskor sem. Éjjel elég a 17-18 fok.
Csak Magyarországon fűtik túl a lakást az emberek.
Ha fázna,akkor sem ordítana egész nap.
Vagy a frontra érzékeny, vagy a hasa fáj,
vagy szomjas, vagy valamilyen ruha szorítja.
16/17 anonim válasza:
Most komolyan azt várod, hogy ennyi infóból mi innen távolról megállapítsuk, hogy mi baja a babádnak? Honnan tudhatnánk?
Mit próbáltál csinálni vele? Ha ölben van, akkor is ordít? Nem szorítja a ruha/pelenka? Nem lehet, hogy fáj a hasa/füle/akármije?
Mondjuk a hőmérséklet tényleg lehet egy ok, 18 fok valóban nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!