Evésproblémában szeretnék segítséget kérni?
Másfél évesem nem igazán akar megenni semmit a húslevesen és csirke pörköltes nokedlin kívül. Mindent megkóstol de tényleg csak kóstol, a fő tápláléka a tej, amiből hatalmas mennyiséget meg bír inni("ebéd" után 2,5 dl, lefekvés előtt 0,5 l) ezzel sajnos nem tudok mit csinálni, mert mindig kínálva van rendes étellel, de mivel azzal nem lakik jól kéri a tejet. Próbáltam már "kiéheztetni", de két nap nem evés után feladtam :( Szendvicsről is csak a parizert eszi le a pékáru a tányéron marad (pékárut mivel tudnám kiváltani?). Zöldség gyümölcs fogyasztása nulla. Már teljesen tanácstalan vagyok és el vagyok keseredve.
Amúgy jó kedvű mosolygós, energiával sincs baj, a súlya is rendben van 11,5 kg. C-vitamint, béres cseppet kap.
Minden tanácsot, tapasztalatot, észrevételt szívesen fogadok!
Egy elkeseredett anyuka
Szia, nálunk is ez a probléma, 17 hós múlt a kislányom.
A tejet is csak banánturmixként issza meg. Húslevest megeszi de ezen kívűl mást alig, a kifliből egyéb pékáruból csak csipeget. Szégyen, nem szégyen kénytelen vagyok neki babakaját adni, mert azt megeszi.
Sajnálom, h nem tudok segíteni, én is teljesen el vagyok keseredve, minden etetés egy kihívás, tiszta ideg vagyok már emiatt és ez megy mióta elkezdtük a hozzátáplálást, sosem volt egy nagy falánk típus. Szerencsére a hízása rendben. Nálunk az alma, banán lecsúszik, de csak akkor ha ő majszolhatja, így viszont hamar megunja az evést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!