Mikortól gőgicsélnek (huzamosabb ideig) , nevetgélnek hangosan a babák?
Szia, az a két-három hét ilyenkor nagyon nagy különbségnek számít! Mi most leszünk 3 hónaposak, és ha belegondolok, két hete még az én babám is csendesebb volt. Most már mondja a magáét ezerrel, két-három hete csak próbálkozott. Egy hete már meg is tudjuk nevettetni :) Szóval iszonyatos tempót vesznek fel ebben a korban a babák, hidd el, a te kisfiad is, beszélj hozzá te is sokat, énekelj neki! :) Olyan aranyosak, mikor ˝kommunikálnak˝!!! Én az enyémet meg tudnám zabálni :):):):) Soo, no para!!! Minden a legnagyobb rendben!
Sok boldogságot!!!
Szia
A lányom egy hónapos, de már számomra is meglepő módon mosolyog ha beszélünk hozzá, és "beszélget" akár velünk is, de magában is, ha nézelődik.
Szerintem ez abszlut babafüggő, van akinek 3 hónaposan jön a foga, van akinek 8 hónap után...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!