Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól gőgicsélnek (huzamosa...

Mikortól gőgicsélnek (huzamosabb ideig) , nevetgélnek hangosan a babák?

Figyelt kérdés
A kisfiam 2 és fél hónapos. A hétvégén együtt voltunk más családokkal, ott 2 ill. 3 héttel idősebb baba van. Nálunk csak néha-néha ad még hangokat , van hogy sikerül egy-egy hangosabb nevetés, vagy "sikítás". Alapvetően nagyon sokat rúg-kapál, de nem hangoskodik. Meglepődtem, hogy a másik két baba játék közben szinte folyamatosan gagyogott. Van , hogy ez később alakul ki? Vagy Ő csendesebb csak? Remélem minden rendben van.... Néha mikor sikerül egy-egy hangosabb sikkantás, olyan jó hallani és nagyon várom, hogy többet "beszéljen":)
2008. júl. 15. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj az egyik baba ebben ügyesebb a másik másban, és napról-napra változnak. Az én babám is 2,5 hónapos és minden nap egyre többet nevetgél,meg formálja a hangokat hangosan.
2008. júl. 15. 07:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia, az a két-három hét ilyenkor nagyon nagy különbségnek számít! Mi most leszünk 3 hónaposak, és ha belegondolok, két hete még az én babám is csendesebb volt. Most már mondja a magáét ezerrel, két-három hete csak próbálkozott. Egy hete már meg is tudjuk nevettetni :) Szóval iszonyatos tempót vesznek fel ebben a korban a babák, hidd el, a te kisfiad is, beszélj hozzá te is sokat, énekelj neki! :) Olyan aranyosak, mikor ˝kommunikálnak˝!!! Én az enyémet meg tudnám zabálni :):):):) Soo, no para!!! Minden a legnagyobb rendben!

Sok boldogságot!!!

2008. júl. 15. 08:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat! Nektek is sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
2008. júl. 15. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia

A lányom egy hónapos, de már számomra is meglepő módon mosolyog ha beszélünk hozzá, és "beszélget" akár velünk is, de magában is, ha nézelődik.

Szerintem ez abszlut babafüggő, van akinek 3 hónaposan jön a foga, van akinek 8 hónap után...

2008. júl. 15. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!