Mi van akkor ha "véletlenül" elfogy a tápszer és kéri a tejcsit a baba? Adhatok neki bolti tehén tejet végső esetben? Hogyan? Vízzel hígítva vagy forralva?
Figyelt kérdés
Nincs allergiás a családban de egyáltalán semmilyen allergiás nincs és a baba 9,5 hós.2009. nov. 27. 12:07
1/30 anonim válasza:
En nem adnam neki, de nem vagyunk egyformak. Keresnek alternativ megoldast: gyumipure, tejpep.
3/30 anonim válasza:
na,az előbbit nem tudtam befejezni,szóval"véletlenül"nem fogy el a tápszer,általában mindig ugyanannyi fogy belőle,ki lehet számitani,én például előre bekészitek egy dobozzal,amikor a másikból még ott a fele.
4/30 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok légyszi. És nálunk nem lehet kiszámítani mennyi fogy mert van, hogy egész nap csak azt eszi meg.
2009. nov. 27. 12:22
5/30 anonim válasza:
én se adnék tejet, szerintem a baba tutira meg se inná, mert új íz lenne.
mennyi idős? mert helyette gyümölcs, tejpép, zöldségpüré adható.
nem tudsz kölcsönkérni valakitől egy adag tápszert?
hol laksz? én szívesen adok
6/30 anonim válasza:
akkor a szoptatást ajánlom:-)az az igazi Tejcsi:-)
tenéntejet nem ajánlom ,én nem adnék neki,az fix.
18 hós szopcsis baba anyukája
7/30 anonim válasza:
kedves "szopcsis" baba anyukája....
nyilván azért tápszert kérdez a kérdező, mert nem szoptat, hanem tápszert eszik a babája
teljesen értelmetlen és felesleges volt a válaszod
8/30 A kérdező kommentje:
9,5 hónapos a baba de beleírtam a kérdésbe is.
2009. nov. 27. 12:30
9/30 anonim válasza:
akkor bármit ahatsz helyette :):)
tényleg beleírtad, bocs, de azt nem, hogy merre laksz, hogy tudnék segíteni valami tápszerrel :)
10/30 anonim válasza:
12:26 nehogy már zavarjon h irtam pár sort.ha nem tetszik ne olvassd el...de gondolom te sem szoptatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!