Mi van akkor ha "véletlenül" elfogy a tápszer és kéri a tejcsit a baba? Adhatok neki bolti tehén tejet végső esetben? Hogyan? Vízzel hígítva vagy forralva?
Olvastam, hogy többen adnak ilyenkor tehéntejet főleg ha csak 1-1 alkalomról van szó. Gondoltam akkor csak nem olyan nagy baj ha én is adnék néha.
A szomszédaim közül 3-nak van babája, az egyik pont 1 éves (már tejet iszik) a másik 1,5 éves a harmadik meg 2 hónapos szopis ezért nincs kitől kérnem.
A közelben nincs olyan hely ahol vehetnék tápszert legközelebb 5 km-re van, autóm nincs mert a férjem jár vele dolgozni hetente 3x-4x reggel 8-kor megy és éjjel 1-kor jön haza. Ezért írtam azt, hogy "véletlenül" elfogy úgy értem idő előtt és a férjem pont dolgozik...szóval értitek, akkor nem tudok szerezni sehonnan.
Tejpépet vagy mást nem fogad ha tápszert kér már próbáltam.
12.24-nek.
Tényleg haszontalan választ adtál de engem nem zavar csak ezzel én most mit kezdjek, érted???
5,5 hónapig csak anyatejes volt az én babám is de sajnos lassan elapadt a tejem, nem hiszem, hogy most vissza tudom hozni.
szerintem még várj a tejjel picit, inkább én is gyümölcsöt esetleg tejpépet adnék, vagy ha inni akar a picur, gyümölcslevet. Ha mindenképpen tejet akarsz neki adni, akkor forrald és higítsd is fele fele arányban.
A kedves szopcsis anyukának csak annyit, hogy én majdnem 21 hónapos koráig szoptattam a gyermekem, ez nem dicsőség inkább szerencse. Ettől függetlenül egy tápszeres baba anyukájának nem adnék olyan hogy szoptasson, gondolom, nem jókedvében ad tápszert a gyermekének.
"szopcsis" anyuka, eltaláltad, nem szoptatok, de ha szoptatnék, akkor se adnék ilyen hülye tanácsot, se nem lennék ilyen csőlátású.
kedves kérdező, akkor azt javaslom, tárolj be otthon 4-5 dobozzal, akkor nem lehet meglepetés.
most van elég tápszered?
Köszi a válaszokat!
Igen, most van még 1,5 dobozzal. Csak olyan szeszélyes a kisasszony, hogy tényleg van amikor megeszik 1 nap 3 napi adagot. Mert normális esetben csak reggel meg este kap időnként éjjel is. Tök változó. Megpróbálok inkább betárazni belőle előre 2-3 dobozzal.
bocsi én se segitek,de merészkedek irni pár szót,ha nem baj,
h én is találkoztam olyan anyával aki szerint jobb a táp,mint a szoptatás.Milyen beteg gondolkodás ez ???
még jó,h többségében nem igy gondolkodunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!