Mi van akkor ha "véletlenül" elfogy a tápszer és kéri a tejcsit a baba? Adhatok neki bolti tehén tejet végső esetben? Hogyan? Vízzel hígítva vagy forralva?
én csak azt nem értem,h miért kell irigynek lenni arra aki esetleg szoptat?sajnos a mai világba szinte egyesek bajnak tartják h valaki anyatejjel táplálja gyermekét.
olyan furcsa ez a világ.
Én büszke vagyok rá,h nem adtam fel annó az elején,pedig megszenvedtem a szoptatással,sebes mellbimbóval szoptattam,lázasan a mellgyulladástól,sírtam a fájdalomtól(aki ezt átélte annak nem kell magyarázni...) ,de arra gondoltam,h a BABÁM jövőbeli egészsége érdekében (és persze a baba-mama kapcsolat..)NEM szabad feladnom+a férjem hatalmas lelki támasz volt,és megérte,ez SOHA SEMMIVEL nem pótolható.
tápxer meg főleg nem.
szóval MEGÉRTE:)
nem értem én se miért kell mindent félreérteni és az ilyen anyákat egyeseknek "csőlátású"-nak nevezni?
aki ezt teszi saját magát minősíti,h milyen anya..
miért baj,ha valaki szoptat?
hú,ez meredek,hogy állíthat valaki ilyet?
azzal valami nincs rendben!!
kedves 63 %os!
nevetséges, hogy próbálsz úgy csinálni, mintha 6 különböző személy lennél...XDXD
üdvözlettel: akit sajn álsz nagyon :)
1 a lényeg,szánalmas amit néhányan csináltok.
akinek nem inge ne vegye magára..
én is szoktam többx irni egy kérdésre,miért baj ez???
ha elvettem volna a helyet valakitől,bocsi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!