Miért mondják hogy uuuh mennyibe kerül egy csecsemő? Olvasok itt is olyanokat hogy a hajam égnek áll!
Nekem most 3hòs a lányom de nem kerül havi 50E-be
Olvasomitt hogy pl:
Havi szinten irják:.-Pelenka 20E,popsitörlő1500,fürdetö600,stb.stb.
Mi van??!!! Szerintem ez butaság.
Èn pl.A legdrágább Pampers premium cares pelust használom ès 2cs se fogy el havonta ami 10E-ft.(A LEGDRÁGÁBB)
Popsitörlő max:300-400 havonta,fürdetőt nem vettem miòta megszületett mert mèg mindig van benne
Ha tápszeres lenne(szopik+tápszer 1*)akkor is a tápi felirva nem kerülne napi szinten 20-30E be! Mèg a legdrágább Milumil ha tápibòl se.Mert ha felirja a doki negyed annyi:
Milumil HA, ha kell minden hèten kikiváltani is 10E nem pedig 10-30! A többiről ami 800-900ft meg nem is beszèlek már!!!
Èn a nestle laktigen harmonit veszem ami 2500ft de ha feliratom csak 900,ha ezt ennè a gyerek csak akkor is havi szinten nem kerülni többi mint 3000-4000ft.
Szòval nem èrtem èn ezt.
Hát... Nálunk úgy kezdődött, hogy fürdető egy doboz 5000 forint, sampon egy doboz 3500 forint, popsitörlő meg kb. 5000 forint lehetett akkoriban... A tápszerünk volt a nagyon gáz, mert speciális, aminosav alapút használtunk, és rengeteget evett belőle, 30 ezer forint volt havonta. A pelenkából mi is azt használtuk, amit te, de nem szerettem, liberora váltottunk, 2,5 csomag fogyott havonta, ez volt 15000 körül. És bizony mi sok ruhát is vettünk neki, még több játékot, szóval volt, hogy túl is ment. Egy éves kora után sem jobb, mert nálunk pl. fennáll születésétől a tejallergia, ami miatt rizstejet, mandulatejszínt, szójajoghurtokat vásárolunk. Hogy lásd: 2 dl mandulatejszín 600 forint, ebből egy hónapban kb. 20 dobozzal használunk, mert nem főzök neki külön, nem vagyok hajlandó azt mondani neki semmilyen ételre itthon, hogy nem ehet belőle. Egy pici szójajoghurt 300-400 forint, ebből kb. 20 doboz havonta, rizstejből meg rengeteg, szintén min. 20 doboz, amiből 600 forint egy. A pelenkája most vegyesen up&go és sima libero, ez havonta kb. 15ezer, popsitörlőből meg sokkal többet használunk, mert én kéztörlésre is ezt nyűvöm, tehát havi 20 csomag lazán elmegy neki, és 4esével csomagolva ez 1800 ft/4. És most is kap ruhát meg játékot. Szóval most, 21 hónapos korában költünk rá havonta kb. 55000 forintot, és ebben nincs ruha, játék, játszóház és egyéb.
És nem történt semmi, csak egy kis tejallergia.... Szóval ezért.
nagyon sok babának kell dévényre járnia mert a pocakban elfeküdte magátot vagy túl laza/kötött izomzattal született.
megkockáztatom, hogy minden 2. babának szüksége van rá. nálunk 5000.-/alkalom, tehát havi 20.000.-
mi 3 éves koráig jártunk mindenféle tornára meg fejlesztésre, volt, hogy heti 2-re, autóval hordtam a világ végére, benzin is havi 15.000.- elment erre....
szóval azért vannak olyan családok ahol nem csak a pelenkára költenek egy babánál.
Mi az első félévben biztosan volt havi 25-30ezer.
Beba Ha Pro Start tápszert kapott a 2. hónaptól,mert nem volt tejem,Pampers pelust mert csak azt bírta és az volt a legjobb és 4 popsitörlőt biztosan elhasználtunk a hónapban,később 4 hónapos kora után vettünk már tejpépet is néhány bébiételt ha nem sikerült főzni.Fürdetőt,pospsikrémet egyebet kb félévente vettem ha nem ritkábban.
Ruhát,játékot sem vettem minden hónapban.
A te gyereked lehet kevesebb pelenkát használ,kevesebb popsitörlőt.
Írjátok a popsikrémet oké,még ha a sudokrémet veszem az is 1 125gr-os 2 hónapig lég ami 1300ft!Gyógyszereket meg ha minden jól megy nem veszek minden hónapba.Bevallom hogy nekünk is több a használt ruha mint az új,de mindent a lehető legjobb minőségbe veszek a gyerekemnek és még se kerül tízezrekbe!
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Kedves 11-es!
Hát...nem is tudom,neked biztosan különlegesen sok a pénzed hogy 5000ft-ot adsz egy fürdetőért és ugyan ennyit egy popsitörlőért stb! Azt gondolom hogy ez meg a ló túloldala....de mindenkinek szíve joga természetesen!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!