Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallotok olyanokat, hogy...

Hallotok olyanokat, hogy manapság a fejlett technika dacára, mégis sok rendellenességgel, betegséggel, szülési sérüléssel stb. született csecsemő, kisgyermek van?

Figyelt kérdés

Mi is ebbe a kategóriába tartozunk. Járunk dévényre és a gyógytornász a múltkori kezelésen mesélte, hogy számára elképesztő ütemben nő azoknak a száma, akik születés után kezelésekre, rehabilitációra és egyebekre szorulnak. Azt mondja, hogy annyi a jelentkező, hogy nem is tud mindenkit fogadni és nagyon sok a koraszülött és szülési sérült baba.

Ti is hallottatok ilyesmit vagy tudtok ilyenről?

2010. jún. 25. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:

A héten volt 2 hasonló kérdés. Nézd meg ott.

Amúgy valóban így van...illetve biztos annak idején is volt, csak nem tudtunk róla. Illetve azok a babák ,akik most rendellenességekkel születnek, utókezelésre szorulnak és hasonlók, lehet régen életben sem maradtak, meg sem születtek.

2010. jún. 25. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:

De még mennyire! Sajnos!

De inkább nem írok rémtörténeteket, nehogy elvegyem a kismamák kedvét a babavárástól.

Jobbulást a csöppségednek!

2010. jún. 25. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is járunk Dévény tornára.

Fiam kamrai sövényhiánnyal született (szívénél a 2kamra között lyuk van) ez 1 fejlődési rendellenesség. Ér daganata van a szeménél....

2010. jún. 25. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Én írtam ki egy ugyanilyet egy másik kategóriában. Remélem, nem baj.

Kevés választ kaptam, de nekem ez a kérdés fontos. Köszönöm, ha írtok!

2010. jún. 25. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, de itt másról is szó van.Manapság verseny lett a babák mozgásfejlődése.Szinte az van, hogy ha egy baba nem áll fel hat hónapos korában,nem mászik, nem ül,nem kúszik, akkor már le van maradva.Ilyenkor azonnal rohanni kell vele súlyos pénzekért Dévény tornára és egyéb tornákra.Félre ne értsen senki, én nagyon tisztelem ezt a módszert,tudom, hogy rengeteget segítenek a sérült, és valóban mozgásproblémás gyerekeken.Volt itt egy kérdés a minap, hogy a gyerekorvos elküldte az anyukát másik orvoshoz, mert 6,5 hónaposan nem kúszik a babája és le van maradva.Szerintem ez azért túlzás.Jó, nézzék meg,hogy nincs -e valami probláma, de azért le van maradva,mert nem kúszik 6,5 hónaposan.Én is sokat görcsölök ezen, mert az én babám bár folyamatosan, de lassabban fejlődik, mint a környezetemben levők,de akkor most én is rohanjak Dévényre?Egyébként az a sok szemét is közrejátszik a rendellenességekben amit megeszünk,a levegő,amit beszívunk.Bár régen nem volt ilyen technika, de nem volt ennyi méreg sem.
2010. jún. 25. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!