Hallotok olyanokat, hogy manapság a fejlett technika dacára, mégis sok rendellenességgel, betegséggel, szülési sérüléssel stb. született csecsemő, kisgyermek van?
Mi is ebbe a kategóriába tartozunk. Járunk dévényre és a gyógytornász a múltkori kezelésen mesélte, hogy számára elképesztő ütemben nő azoknak a száma, akik születés után kezelésekre, rehabilitációra és egyebekre szorulnak. Azt mondja, hogy annyi a jelentkező, hogy nem is tud mindenkit fogadni és nagyon sok a koraszülött és szülési sérült baba.
Ti is hallottatok ilyesmit vagy tudtok ilyenről?
A héten volt 2 hasonló kérdés. Nézd meg ott.
Amúgy valóban így van...illetve biztos annak idején is volt, csak nem tudtunk róla. Illetve azok a babák ,akik most rendellenességekkel születnek, utókezelésre szorulnak és hasonlók, lehet régen életben sem maradtak, meg sem születtek.
De még mennyire! Sajnos!
De inkább nem írok rémtörténeteket, nehogy elvegyem a kismamák kedvét a babavárástól.
Jobbulást a csöppségednek!
Szia!
Mi is járunk Dévény tornára.
Fiam kamrai sövényhiánnyal született (szívénél a 2kamra között lyuk van) ez 1 fejlődési rendellenesség. Ér daganata van a szeménél....
Én írtam ki egy ugyanilyet egy másik kategóriában. Remélem, nem baj.
Kevés választ kaptam, de nekem ez a kérdés fontos. Köszönöm, ha írtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!