Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csecsemő arcizma? (Többi lent. )

Csecsemő arcizma? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Babámnak újszülött kora óta fura "összeköttetés" van a szája mozgása és az egyik szeme közt. Ha ásít, akkor pl jobban kinyílik picit, vagy ha cumizik, akkor néha a szopi ütemére mozog egy picit, mintha nyitogatná. Nem feltűnő, és csak az egyik szeme csinálja, igazából csak én vettem észre, még apa se. Mikor mondtam neki, csak legyintett. Most hat hetes, kinövi ezt? Egyáltalán normális ez? Tudom, hogy túlparázom, de picit azért fura.
2013. dec. 22. 01:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Talán említsd meg dokinak, védőnőnek ha eddig még nem tetted volna. Ők talán többet tudnak mondani.

Ha bem feltűnő akkor lehet hogy majd kinövi, lehetséges, hogy a méhben gubbasztva, vagy szülés közben sérült egy picit az egyik arcizma, nem tudom. Remélem az illetékesek tudnak valami bíztatót mondani!

2014. jan. 2. 04:57
 2/2 A kérdező kommentje:
2 hónaposan megyünk oltásra, akkor majd megemlítem. A 6 hetes ultrahangon mondtam a dokinak, hátha lát valamit, azt mondta szerinte ne foglalkozzak vele, ha zavar, neurológus.
2014. jan. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!