Van olyan baba aki 5 és fél hós korában nem hajlandó enni? Nálunk se az alma se a répa nem megy.
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 09:25
1/5 anonim válasza:
Nálunk sem ment, de akkor is adtam mindennap. Persze csak kóstoltatás szinten. 5,5 hósan kezdtem. Muszáj volt hogy megegye. Igaz, az almát azóta is utálja.
2/5 anonim válasza:
Akkor ne erőltesd! Ráértek még.
Amúgy az új ízeket meg kell szoknia. Minden gyerek így kezdi.:)
3/5 anonim válasza:
5 és fél hónaposan még nem muszály ennie.Ne erőltesd!Kínálgasd, majd ha megérett rá enni fog.
4/5 anonim válasza:
Szia!Én is helyeselni tudok...kicsit várj még!Ha nem fogadja el a babád,valószínűleg nem érett még hozzá.Az én kisfiam is elutasította,akkor 5 hónapos múlt.Vártam pár hetet,majd szépen lassan (ki tudja miért?) mégis elkezdte kóstolgatni a dolgokat.Én elsőként a sütőtököt próbáltam és nagyon ízlett,próbáld ki te is!Igazából nem is vagytok még elkésve,meglátod egy-két hét alatt is sokminden változhat!
5/5 A kérdező kommentje:
NAgyon köszi a válaszokat! Az a helyzet, hogy 2 napja még megette...
2009. nov. 27. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!