Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek gyermeke felébredt...

Akinek gyermeke felébredt éjszaka szopizni, mennyi idő után aludta át az éjszakát?

Figyelt kérdés
Lényom 13 hónapos, mostanában rendszeresen felébred legalább 1x éjjel és csak szopizás után alszik vissza! Nem szeretnék drasztikus, sírnihagyós módszerhez folyamodni, viszont érdekelne, hogy aki átesett hasonlón, annak mikor hagyta abba a gyermek az éjszakázást?
2009. nov. 27. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk mind a 4 gyerek szopival aludt vissza éjszaka,és mindannyian 2 éves koruk körül kezdték átaludni az éjszakát,ez azóta stabilan így is van.Gyerekorvost kérdeztem róla,azt mondta,ha a gyerek igényli és nekem nem okoz nehézséget,nyugodtan szoptassam meg éjszaka.
2009. nov. 27. 09:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon tiszteletre méltó, hogy ezt 4 gyerekkel végigcsináltad! Én egy kicsit ki vagyok purcanva, mert ilyenkor néha elég nehezen alszik vissza, van hogy 2 órát is szopizik- ringatom felváltva!
2009. nov. 27. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok megint.Nálunk szerencsére nem volt ilyen,ők ébredtek,kis szopi,és már aludtak is.Én ezért nem is gondolkodtam az éjjeli szoptatás abbahagyásán,nekem így tényleg kényelmes volt,mindig rendesen ki tudtam magam aludni.
2009. nov. 27. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én picim 2,5 hós, 1 hete átalussza az éjszakát úgy, hogy elég későn van az utolsó etetés 11 körül, és reggel 7-kor kel.
2009. nov. 27. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
14 hónaposan hagytuk el a szopizást teljesen, a fiam azóta végigalussza az éjszakákat. Előtte nem volt ritka, hogy 3-4-szer is keltünk. Nem volt nehéz leszoktatni a picurt, pár nap alatt megértette, mi a helyzet és nem reklamált.
2009. nov. 27. 12:48
 6/6 A kérdező kommentje:
12.48-as! Kapott valamit szopi helyett a babád? Vagy csak simán elmaradt és kész?
2009. nov. 27. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!