Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után, a kórházban,...

Szülés után, a kórházban, amíg nem indul el a tejképződés, mivel etetik a babákat?

Figyelt kérdés
2008. júl. 14. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pótolják ha kell anyatejjel és pohárból, nálunk igy volt
2008. júl. 14. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első 2-3 napban azt mondják elég nekik az előtej, az a kicsi, ami akkor ürül (pár csepp). Sajna ahol én szültem, ott cukros vízzel itatták.
2008. júl. 14. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Ahol én szültem ott noszogatták az anyákat, hogy szoptassa a babáját, mindig próbálgassa. Csak annak az anyukának adtak teát, aki már összeveszett a csecsemősökkel (de hozzáteszem nem is láttam nagyon a szoptatáshoz való akaratát). A többi anyukának megmutatták a helyes szoptatási testhelyzetet, hogy hogy is kapja be a baba a cicit, szóval ott inkább szoptatás pártiak voltak:)
2008. júl. 14. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szülés után felvitték a babákat egy órás megfigyelésre, akkor még ugye én nem voltam ott, mert engem meg a szülőszobán figyeltek meg, akkor kapott egy kis teát, utána amíg bent voltunk nekem nem indult meg a tejem, de az előtejet szopizta szépen, de adtak teát is ha kértem.
2008. júl. 14. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Vácon cumisüveg és vagy víz,vagy tépszer.Egy éjszaka volt,amikor kértem,hogy ne keltsenek fel,mert a kisasszony pont éjszakát szemelt ki megszületésre.Másnap reggel fél órát kínlódtam mire elfogadta a mellem.Utána csak méricskélni adtam vissza a csecsemősöknek.Meg reggelente elvitték fürödni,és gyermekorvosi vizitre.

Az előtej is elég nekik,ugyanis cseresznyemagnyi a gyomruk.Amúgy ha nagyon kardoskodsz és el akarod kerülni a cumisüveget,akkor lehet kérni poharat,ha esetleg nem megy vele,akkor mokkáskanálból is ügyesen isznak.Ha nincs még előtejed,akkor olyan 2-3 nap lesz mire beindul.

2008. júl. 15. 07:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Győr: Kizárólag szoptatás.

Már születése után hozzák, és szopizik, utána végig mellettem van. És nagyon bíztatnak a sűrű szoptatásra. Első napokban elég neki a pár csepp előtej, utána meg beindul a tejci rendesen. TEhát ennyi elég. Nálunk is volt rátáplálás, de csak igen nagy indokkal adták nekik, csak úgy nem.

A babának elég az , amit tőled kap:-)

2008. júl. 15. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
zalaegerszegen kizárolagos szoptatás van. 1-2 napig míg nem indul be a tej addig elég nekik az előtej és nem kell nekik semmi más
2008. júl. 15. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem sajnos csak a 3. napon kezdett beindulni a tej, de a babámnak nem volt elég amit az előttem szólók is leírtak, és a 2. nap este vígasztalhatatlan sírásba kezdett, próbáltuk teával, 10 percig hatott csak, és mivel nem hagyhattuk órákig sírni, ezért kapott tápszert, és akkor megnyugodott. Semmi baja nem lett tőle, meg a cumisüvegtől sem, azóta is tud szopizni.
2008. júl. 18. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.