Van itt, aki alvásprobléma miatt orvoshoz vitte a kisbabáját, kisgyerekét?
Figyelt kérdés
Mennyi idős volt, napi mennyit és hogyan aludt, amikor orvoshoz vitte?
Használt, amit felírt?
Milyen gyógyszer, módszer segített oldotta meg?
2009. nov. 26. 19:20
1/2 anonim válasza:
Nekem ismerősömnek volt olyan a kisfia hogy elvitték orvoshoz.Hát sokat sírt, éjszaka nem aludt......
Még valami nyugtatóteát is írtak neki de semmi nem használt sajna.Majd kinövi.Talán mostanában már jobb a helyzet, 18 hós.
2/2 anonim válasza:
Szia!Az én kislányom 18 hónapos.Borzalmas éjszakáink voltak mostanában,bár eddig sem volt jó alvó.Nappal 25-30 perceket alszik,éjjel meg rengetegszer ébredt és sírt.Néha már úgy sírt,hogy alig bírtam vele.Most,mikor oltásra vittem,kérdeztem a dokit,tud-e valamit ellene.Felírt egy gyógyszertári keverős szirupot.Két napja adom és láss csodát,átaludta az éjszakát!!!!!!!!!Tudom,hogy ez gyógyszer és nyugtató van benne,de már kipróbáltam sok mindent és utolsó reményként ezt adom.Kérdezz rá Te is a dokinál,hátha...Bár nem tudom,miket próbáltál eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!