Alvásprobléma! Mit tanácsoltok?
11hós babám hetek (vagy már lehet, hogy hónapok) óta óránként felsír, valamikor fel is kel. Az éjjelek katasztrófák, pihenni nem tudunk, én max.40percet tudok aludni egyhuzamban. A foga miatt lehet, a héten gyermekorvos is mondta, hogy nagyon be van durranva szegénykémnek az ínye. Használunk homeopátiás szereket (Chamomilla és Viburcol kúp), de az éjszakák így is borzasztóak. Már kezdek teljesen kimerülni, mióta megszültem, azóta csak pár órákat tudok aludni, nagyon fáradt vagyok. Mit tanácsoltok? Úgy érzem kipurcanok így... :((((
Aki hasonló problémával küzdött, nálunk mitől és mikortól javult a helyzet? Köszönöm, ha segítetek.
van mar foga?mert az en babamnak amikor az elso foga bujt ki akkor nagyon megszenvedtunk vele kb igy mint te azutan 3 napig nem aludtun es ki jot a foga,mostmar van 6 foga de mar a tobi ne viselte anyira meg mint az elso
minden jot nektek es boldog uj evet
8 honapos kislany anyukaja
Nem segít, ha magatok mellé veszed az ágyikóba? Ott hamarabb meg tudod simizni, ha felébred. Lehet, hogy mostanában kezdi felfedezni, hogy anyuci, meg ő nem egyek, és fél egy kicsit egyedül...
Lehet kapni egy ujjra húzható rágcsát, ami kifejezetten fogzási időszakra van. Úgy néz ki, mint egy kicsit rücskös ujjvédő. Az ujjadra kell húzni és ha a baba ínye fáj azzal tudod dörzsölgetni, masszírozni. Az picit segít neki és a gélt is rákenheted.
Nem vagyok híve a "rideg tartásnak", inkább Ranschburg-párti vagyok, de néha kell hagyni a bébit megküzdeni a dolgokkal. Tudom, hogy ha a baba nyüszizik, akkor nem tudsz aludni, de próbáld meg, hogy nem veszed ki az ágyból, amikor sírdogál. Kérd meg a párod, hogy kicsit simizze, amíg az ágyban van, hátha ez megnyugtatja annyira, hogy visszaaludjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!