Alvásprobléma, hogyan lehet átszoktatnom a 8 hós babámat a napi kétszeri alvásra?
Figyelt kérdés
Mármint kétszer alszik, csak így:
- reggel 7 órakor kel, 9 körül 40 percet alszik.
- 11-12 körül megyünk sétálni, ott is alszik egy vagy két órát.
De 20-ig még ez rengeteg idő, de nem akarom és nem is tudom letenni egy ideig, amikor elálmosodik már, kb 16-kor nem akarom...
Ti hogyan csináljátok?
2011. márc. 13. 16:44
1/3 anonim válasza:
Miért nem teszed le hamarabb? Az enyém most kilenc hónapos, este hétkor már álmos, ezért akkor fürdés, evés, alvás, reggel nyolcig alszik. Persze úgy, hogy hat körül eszik és visszaalszik. A tiéd túl korán kel? Vagy miért csak nyolckor teszed le? Egyébként nálunk azért is alakult így, mert ha besötétedett (négy után) már semmilyen módszerrel nem lehet elaltatni, csak fürdés után.
2/3 anonim válasza:
Miért ne alhatna 16 h körül? ez kevés neki! 4-től még nagyon sok idő van. Én fél 6 kor is leteszem egy fél órára, ha igényli! És ugyanúgy alszik este! Egy ekkora gyereknek szüksége van több alvásra, főleg, hogy most kezd mozogni. Attól félsz, hogy majd éjjel nem alszik?Próbáld ki, főleg a saját kényelmed miatt ne hagyd, hogy nem aludjon eleget!
3/3 anonim válasza:
Én is leteszem még fél 6, 6-kor egy óra alvásra fürdés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!