Alvásprobléma, mi lehet a baja?
szia. hát sajna segíteni nem tudok neked, ahogy magamnak sem de azért írok. az én babám jövőhéten lesz hat hós és másfél hete csinálja azt amit a tiéd. van, hogy félóránként kel. amikor éjjel két órát alszik egyben az már felüdülés.cicin alszik ő is vissza de olyan is volt, hogy nem kellett még az sem. csak ordított.vááá!na az még gázabb volt. kész vagyok teljesen írtam is a szoptatás témában ki kérdést a napokban, hogy mit lehetne szedni (magne b6 vagy ilyesmi)mert feszült és türelmetlen vagyok.
mondjuk az én helyzetem annyiból könnyebb, hogy nincs másik gyerkőc.szerintem a foga kínozhatja őket, nekünk sincs még egy sem.adsz neki valami homeopátiás szert?nekünk az sem segít de sokaknak igen, hátha nektek is jó lenne.
kitartást kívánok neked!
Nincs meleg, szerintem. De én is gondoltam rá, mert hálózsákban aludt. Már levettem róla, de még így is kel.
5 hónaposan is csinálta, de akkor éhes volt, mert elkezdtem a hozzátáplálást, és aztán aludt. De most tuti nem éhes, mert 4*200 gr kaját eszik, meg még szopik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!