7 hónapos baba ehet már rizst és pulykahúst?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen rizst? Sajnos nem nagyon eszik a babám főzeléket, csak azt ami édes. Ma muszáj voltam egy pici cukrot tenni a sütőtök pürébe, de így legalább megette. Holnap gondoltam kipróbálom a rizs-barack-pulykahúst....hátha.2009. nov. 25. 21:57
1/6 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod neki a rendes rizst,de én nem tennék hozzá barackot,csak a húst.A főzelékeket pedig habard be,bár ebben a korban én már azt adtam nekik,amit magunknak főztem.Meg kellene szoknia a cukor nélküli ételeket is.
2/6 anonim válasza:
ehet igen, de ha eddig nem evett még 1iket sem, akkor keveset adj neki. adhatsz neki rendes rizst, de van babarizs is, meg bio is, ezeket szokták inkább ajánlani.
4/6 anonim válasza:
Lányom sincs kibékülve a főzelékekkel,szintén az édes ízvilágot kedveli, ezért mindent gyümölcsösen csinálok neki. alma-burgonya-hús,barack-burgony-hús,alma-répa-burgonya-hús, a burgonyából épp csak annyit teszek hogy sürítsen,ha több van benne akkor nem eszi meg. Ehet már pulykát és rizst is, én is rendes rizsből csinálok neki, csak én szárazon kávédarálóval összeaprítom és csak utána főzöm. Így csinálok neki tejberizst(tápszerből)is.
5/6 anonim válasza:
Az enyém a csirke-krumpli-barack összeállítást simán megette.
6/6 anonim válasza:
Lehet kapni HIPP sima natúr rizspeylhet, én azt használom, egyszerűbb.
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!