Elmennétek így szilveszterezni?
Figyelt kérdés
3 pici gyerekem van (egy 2 és fél éves, két 1 éves iker), szabadidőm nulla mellettük. Anyósomék felajánlották, hogy szilveszterkor átjönnek hozzánk és vigyáznak a kicsikre, hogy mi el tudjuk menni a férjemmel szórakozni. Még soha nem aludtak velük, ezért egy kicsit tartok ettől az egésztől, viszont kb. 2 éve nem voltam sehol. A baj az, hogy a legkisebbik 1 éves, ha éjszaka ritkán felébred, általában csak akkor nyugszik meg, ha én vagyok mellette, én megyek be hozzá. 20km-re mennénk bulizni. Szerintetek be merjem vállalni?2013. dec. 21. 12:54
11/13 anonim válasza:
Én is írni a akartam, hogy iktassatok be egy olyan napot, amikor anyósodék Nálatok alszanak. Én elmennék a helyetekben, 3 pici gyermek mellett biztos Rád fér egy kis szórakozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!