Kúszó babára milyen ruhát adtok a lakásnan?
Figyelt kérdés
A felső mindig felcsúszi , a gatyót pedig félig letornázza. Ahogy elindul fél perc múlva már egy szál badyban hasal. Félek, hogy megfázik. Egy számmal nagyobb méret megoldás lenne? Rugit már nem nagyon találok 74-es méretben.2013. dec. 19. 22:23
11/13 anonim válasza:
En tobbnyire kertesz nadragot adtam ra,es meg a konyhaba is szonyeget tettem faltol falig.
12/13 anonim válasza:
Nálunk panelmeleg van ugyan, de mindenütt parketta, járólap.
Az én babám rövid ujjú bodyt és ilyen kezeslábas rugdalózót (vagy mit) hord, a lábánál is zárt, úh nem csúszik le róla egyáltalán.
De van, hogy hosszú ujjú bodyt kap, térdzoknit és hosszú nadrágot. Néha letornázza a zoknit magáról, de ennyi. Egyébként én is láttam már több helyen is 74-es, 80-as rugdalózót, úh tuti, hogy árulnak.
de jó megoldás lehet még az olyan nadrág is, ami zárt alul.
13/13 anonim válasza:
Én harisnyát adtam rá ilyenkort és kivülre patentoltam a badyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!