Ilyen időben (télen) elgendő babakocsiban ülős illetve picit gyaloglós sétához az alábbi öltözék a babára?
rövid ujju body, harisnya, hosszú ujjú felső, pulóver, téli overál, sál, sapka.
Vagy túlzás? vagy kevés?
Kevés :)
Nincs kesztyűűűűűűűű :)))
Teljes oké, amit írtál.
Nekem másfél éves a lányom, van bundazsák a babakocsiban.
Ha melegebb van kinyitom teljesen, ha hidegebb van akkkor teljesen behúzom.
van rajta hosszúúju body, egy pulcsi, kabát, meleg nadrág, harisnya. sál sapka, és néha kesztyü, de azt betudja dugni a bundazsák alá.
:-)
A bundazsákhoz van kesztyű is, de folyton leszedi magáról...én pedig húzom vissza, s így tovább
Az innivalót Ti hogy oldjátok meg? Úgy értem, hogyha visszük a vizet magunkkal, az hamar olyan hideg lesz, hogy nem merem odaadni neki.
Mit lehet ezzel tenni?
én is így öltöztettem a babám (6 hós) de vittem 1 vastag takarót a lábára terítem (a lényeg, hogy fedve legyen a lábfeje, mert minden cipőt, tyutyit ledolgoz magáról) :) de vittem egy vastagabb könnyű pokrócot is, amit az arca elé tettem "sáncként" ha alszik, és így aztán még a "búrája" se hül ki a menetszéltől... :)
mi legalább háromnegyed órát sétáltunk így (átaludta ennek a felét) :)
nézd a kezét és a tarkóját, hogy nem hideg-e, illetve hogy a szája kékül-e esetleg, meg én pl. bekrémezem a pofikáját gyógyszertári krémmel, az is véd!
még nem fázott eddig a babci... :)
Inni annyira séta közben nem szoktunk, pont ezért, amit te is írsz. Nyáron persze iszik sokat, akkor is. Mi még egy éve beszereztünk egy termoszt, amibe az innivalóját, cumisüvegét beteheted és ott nem hűl ki olyan hamar!
Egy éve még azért kellet, hogy mikor mentünk az orvosi vizsgálatokra, ne hűljön ki az étele, teje, mert mindig órákig tartott egy-egy ilyen elmenetel :( Azóta elő se vettem, de jó tudni, hogy bármikor használhatom :)
Az overál vastagságától is függ, hogy hogyan öltöztetjük a babákat, meg hogy van e mellé bundazsák/lábzsák a babakocsin! Én jelenleg hosszú ujjú bady-ra adok egy hosszú ujjú pólót (ha nulla fok van, 5 fok körül még azt sem), harisnya és rá az overál, csizma, kesztyű, sapka. Ha nem csak babakocsi, akkor is így, mert igaz nincs a lábzsák, ami melegítse, viszont ő is mozog velünk, vagyis nem fagy át mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!