Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok járni nem tudó baba...

Mit adtok járni nem tudó baba lábára babakocsiban?

Figyelt kérdés
Eddig kezes-lábas overált hordott, de ezt kezdi kinőni. A nagyobb méretűhöz vmi kis csizma kellene, de én ilyet még sehol nem láttam.
2013. dec. 2. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bundás mamusz és alá vastag zokni+harisnya, pléd vagy bundazsák. Mennyire nem járó? Mert ha 1-2 hónap múlva járni kezd, én vennék a helyedben kicsit nagyobb cipőt (pl.tavaszit+zokni+harisnya) és ráadnám, mert a bőrcipőn nem fúj úgy át a szél, mint a bundás szövet mamuszon.
2013. dec. 2. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Valami gagyi kínai kis csizma is megteszi, nem lesz a lábának semmi baja, mivel nem jár. Mennyi idős? Ha hamarosan járni fog akkor tényleg érdemes lenne vmi jobb minőségűt venni. Március-áprilisig kihúzza benne.
2013. dec. 2. 10:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányomra ilyet adtam, sosem volt hideg a lába :) [link]
2013. dec. 2. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én bundás tutyit adtam rá. ha nagyon hideg volt, akkor hasinya+ zokni+tutyi, meg a lábzsák. ha biztosra akarsz menni, akkor még a be is takarhatod! :)
2013. dec. 2. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
A 3. válaszolótól kérdezném, hogy hol vette ezt a szuper lábbelit? Nálunk is hasonló a helyzet, mint a kérdezőnél.
2013. dec. 2. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Nekem 14hós lesz és nem jár még.REndes minőségi cipő van rajta,mivel a kínaiban 5 ezer egy csizma meg cipő.Elmentem venni egy csizmát neki a Lidl-be,ami jó minőségű és meleg,3500ft-ért és vettem neki átmenetit Deichman-ba 4ezerért és szintén jó minőségű.

Mivel hosszú már,neki se gyártanak lábas overált,így muszáj rá cipő.Eddig volt 3 örökölt cipője,egy 20-as és két 22-es.A 20-as nyáron volt jó rá mikor már azért nem az a nagy meleg volt.A 22-est meg kinőtte most már.Hát nagy lábon él szegényke lány létére már most.

2013. dec. 2. 11:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a kiscsizma nekem is tetszik, amit a 3. linkelt. Hol kapható?
2013. dec. 2. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:
H&M-ben vagy C&A-ban vettem ilyen bundás mamustzt.
2013. dec. 2. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Szzia, 3. vagyok, H&M-ben vettem tavaly, azt hiszem :) De eladó, ha érdekel :D :D És a C&A-ban is van biztosan :)
2013. dec. 3. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!