Úgy érzem, hogy tönkretesznek a gyerekeim. Van még így valaki?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy borzasztóan hangzik, és szégyellem is magam amiatt, hogy úgy érzem, a gyerekeim teljesen kikészítenek, de tényleg így van. A nagyobbik 2 és fél éves, a két kicsi iker, 1 évesek. Egész nap egyedül vagyok velük itthon, sehová nem tudok elmenni, sétálni is csak úgy tudunk menni, ha előtte 25 perc üvöltéssel végre mindenkit felöltöztetek és elindulunk. De a babakocsit a kicsik már nem szeretik, viszont menni még nem tudnak, a nagy meg igényelné, hogy kint legyünk. Bent is csak a nyűglődés megy egész nap. A kicsik azt szeretnék, ha folyton cipelném őket, mászhatnának rajtam stb. A nagy meg igényelné, hogy gyurmázzunk, rajzoljunk, építsünk, de persze ezt a kicsik nem hagyják, ezért folyamatosan megy a hiszti valamelyik részről. Faluban lakunk, nincs bölcsőde, szóval a nagyot nem tudom sehová elvinni napközben. Már teljesen kivagyok, minden nap a sírógörcs kerülget. Mit tehetnék szerintetek?2013. dec. 19. 12:50
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát igen, nincs más lehetőség, csak túlélni és próbálni a legjobbat kihozni a helyzetből. Anyósomék felajánlották, hogy szilveszter éjszaka vigyáznak rájuk, így mi el tudnánk menni bulizni a férjemmel, de még soha nem éjszakáztak velük anyósomék, nem tudom, be merjem-e vállalni. Itt lennének nálunk, szóval a megszokott helyükön, de az ikrek közül az egyikük, ha éjszaka ritkán felébred, általában csak akkor nyugszik meg, ha én megyek be hozzá. 20km-re mennénk bulizni. Szerintetek?
2013. dec. 21. 12:50
12/12 anonim válasza:
Magamból kiindulva nehezen hagyod őket otthon, de hidd el jár Neked ennyi, csak pár óra , ami Nekik talán fel sem tű
nik, Neked viszont hetekre való feltöltődést ad! - ne csinálj lelkiismereti kérdést ebből, hisz olyanokra bízod aőket, akikben megbízol , akiket ismernek... ha van kedvetek mozduljatok ki, én ezt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!