Úgy érzem, hogy tönkretesznek a gyerekeim. Van még így valaki?
pont egy hasonló kérdést akartam feltenni...
Nagyon durva lehet,főleg hogy 2 pici van!
Nálam a nagy 3 éves,a kicsi 1, és pont így érzek mint te...ez a hét eddig katasztrófa volt,a kicsi ha nincs a 10 cm-es vonzáskörzetemben akkor ordít, a nagy mostanában megint sokat hisztizik,és egyszerűen elengedi a füle mellett amit mondok,már kiabálnom kell,hogy észre vegye magát.
Panelban lakunk,szerintem a szomszédok azt hiszik megőrültem...
De azt tudom,hogy ez átmeneti időszak,lesz jobb is.Ilyenkor én,ciki,nem ciki hanyagolok amit tudok,pl háztartás,és mikor alszanak,igyekszem feltöltődni!
Nálam az is rátesz,hogy a kicsi egész éjjel a mellemen lóg,tudom,le kell szoktatnom,csak még nem tudom hogyan,szóval alig alszom éjszaka!
Kitartást!!!!!
Amúgy meg ne úgy fogd fel,hogy tönkreteszed őket,hanem hogy milyen jól bírod a strapát:))
Igazán megérdemelnéd hogy legalább egy délutánt magadra fordíts! kozmetika?masszázs? vagy egy mozi? a nagyszülők,barátok nem partnerek? de szerintem lelkiismeret furdalás nélkül próbáld meg leszervezni!ahhoz hogy türelmes legyél és ne fáradj bele kell a feltöltődés!
Tapasztalatból mondom!én nekem csak 1 babám van de idegen városba költöztem el ahol nem ismerek senkit és engem is ezzel bátorítottak hogy igenis egy NŐ vagy aki megérdemel ennyit nem egy igásló!
Szegényke, nagyon sajnállak, de muszáj bírni.
Nekem csak egy 1 évesem van, de sokszor érzem én is ezt :)
Ahogy egyik hozzászóló, én is sokszor még több türelemért esedezem és a napot magneB6-tal kezdem. Pedig nagyon aranyos baba, de egész nap karban akar lenni, sokszor nyafog, sokak szerint hisztis baba, dehát akkor is ő a mindenem. :)
Kitartást és tényleg próbálj meg amikor lehet pihenni, relaxálni, a háztartás tényleg megvár! (sajnos :))
Szia! Nem tudok neked okosságot írni, mert nem vagyok a helyedben és teljességben nem tudom átérezni, de minden elismerésem.
Szobafogság vár rátok is tavaszig. Ha családi házban laktok, annyi előnyöd van, hogy legalább levegőzni ki tudtok menni az udvarra. Próbálj játékokat kitalálni nekik egyszerű dolgokból. Az én 1 évesemnél (14 hónapos) rengeteget segítenek a mondókák, versek, énekek (már pár napja be nem áll a szám). A pici 2 hónapos, úgyhogy nálunk sem gyaloggalopp a helyzet.
Sajnos nem találsz olyan épelméjű szomszédot,aki mentesíteni tudna pár órára (bocs, de ez az igazság), írtad hogy a család csak hétvégén tud segíteni.
Kitartás! Gondolom a foguk is jövöget és amiatt is hisztiznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!