Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10hónapos kislányom ( 4...

10hónapos kislányom ( 4 kilóval és 56cmvel született) most 6,80kg és 77cm, nagyon kicsi?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 07:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4 kg-san nem kell duplázni/triplázni. Ha kisebb is, nem tudsz mit tenni. Kislányom 3100 g volt születésekor, 1 évesen 8,16 kg, 2 évesen 9,65 kg, 3 évesen 11,5 kg volt. Most 3,5 éves lesz, kb. 12,6 kg és 94 cm. Átlagnál kisebb, de eszik rendesen, eleven és egészséges. Ha kisebb sem tudsz mit tenni. Ha nincs szervi baj, akkor alkati, ami ellen nem tudsz mit tenni.
2013. dec. 18. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi 3 hónaposak vagyunk és már több mint 6 kiló a kicsi. 36 hétre született 44 centivel és 2500 grammal.A kórházban még bent voltunk az volt a baj, hogy keveset hízott.Aztán utána meg azt mondják, hogy sokat hízott.Nem lehet rajtuk ki igazodni.Ha nincs semmi baja és egészséges szerintem akkor lehet ő ilyen fajta.Nálunk is ez van.Nyilván az én génjeimet örökölte mert én is 1 évesen majdnem 12 kiló voltam.
2013. dec. 18. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia. Mi két hónaposak vagyunk és most vagyunk 6800 grammosak és 63 centi. Bár mi kicsit többel születtünk 4520 grammal.

Amugy szerintem is kicsit kevés a hízása de akkor lehet anyud génjeit örökölte. Nekünk meg sok azt mondják. Két hónap alatt 2500 gramm hízás.

2013. dec. 18. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
gênek ide vagy oda,vizsgàltasd ki. felszìvódàsi zavar is lehet!
2013. dec. 18. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

mondjuk szerintem elég "diétás" a menüje, legalábbis az enyémhez képest.

szerintem ha nem is eszik többet, de kínálhatnád kicsit többször. pl. a reggeli szopi után már nyugodtan elé tehetnél pár falat kenyeret mondjuk sajttal.

vacsora szintén, enyém ennyi idősen már evett fürdés előtt főzeléket, jobban is aludt és jóízűen megette, fürdés után meg ugyanúgy szopizott :)

azt írod, hogy az ebédet nem igazán eszi. tehát az anyatejen kívül ami igazán már nem táplálja (persze szopizzon még, nem azt mondom, hogy ne, csak attól hízni már nem igen fog), kap gyümölcsöt meg natúr joghurtot. na ezektől se fog hízni, ezért írtam, hogy egy kis kenyeret mondjuk csempéssz be reggelire, este meg kaphatna mondjuk durumtésztát vagy tejbegrízt/tejberizst (vízzel felfőzöd és ha kihűlt, felöntöd anyatejjel vagy tápszerrel)

ezektől szerintem megindulna a hízása

2013. dec. 18. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!