10hónapos kislányom ( 4 kilóval és 56cmvel született) most 6,80kg és 77cm, nagyon kicsi?
Szia. Mi két hónaposak vagyunk és most vagyunk 6800 grammosak és 63 centi. Bár mi kicsit többel születtünk 4520 grammal.
Amugy szerintem is kicsit kevés a hízása de akkor lehet anyud génjeit örökölte. Nekünk meg sok azt mondják. Két hónap alatt 2500 gramm hízás.
mondjuk szerintem elég "diétás" a menüje, legalábbis az enyémhez képest.
szerintem ha nem is eszik többet, de kínálhatnád kicsit többször. pl. a reggeli szopi után már nyugodtan elé tehetnél pár falat kenyeret mondjuk sajttal.
vacsora szintén, enyém ennyi idősen már evett fürdés előtt főzeléket, jobban is aludt és jóízűen megette, fürdés után meg ugyanúgy szopizott :)
azt írod, hogy az ebédet nem igazán eszi. tehát az anyatejen kívül ami igazán már nem táplálja (persze szopizzon még, nem azt mondom, hogy ne, csak attól hízni már nem igen fog), kap gyümölcsöt meg natúr joghurtot. na ezektől se fog hízni, ezért írtam, hogy egy kis kenyeret mondjuk csempéssz be reggelire, este meg kaphatna mondjuk durumtésztát vagy tejbegrízt/tejberizst (vízzel felfőzöd és ha kihűlt, felöntöd anyatejjel vagy tápszerrel)
ezektől szerintem megindulna a hízása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!