Erdemas hasznalt babakocsit venni? En ujat szeretnek, de a parom szerint fofosleges ujat venni. Igaza van?
Az egyetlen dolog (a cimisuvegek mellett) amit erdemes ujjonnan megvenni egy nagyon jominosegu babakocsi!
Nekunk minden hasznalt. Meg a babaules is, amihez tudok venni kocsit amig kicsike a Kicsike. Babaagy, ruhak, miegyeb hasznalt. De ez az egy amihez ragaszkodom: egy jo babakocsi.
McLaren Techno XT. Konnyu egy kezzel navigalni nem tul kicsi es nem tul nagy a kereke, konnyu tisztantartani es 2 gyereket garantaltan kiszolgal mert nem gyalogol ki a divatbol.
Szeirntem igaza van!
Babakocsi szerintem lehet használt! nyugodtan, gondolj arra, hogy a következő gyerekednek (talán a harmadiknak) sem vennél újatt, hanem ültetnéd abba amit az első használt.
Autósülés! az legyen új. vagy tudd, hogy nem régebbi 5 évnél, és nem volt vele sosem baleset. úgyanis a műanyag elöregszik, és csak akkor tudja garantálni gyermeked épségét, amíg olyan mint amikor a gyárból kigördült.
Sosem bocsátanás meg magadnak, ha történik egy baleset, és az ülés hiábjából lessz komolyabb baj. 30-70 ezer forinton múlik a gyermeked élete! Többet ér mint bármilyen életbiztosítás.
A babakocsinál nincs ilyen rizikó. ott a baba és a Te kényelmed számít. és egy másfél-2 éves babakocsi még mindig ugyanolyan kényelmes tud lenni mint egy vadonat új. Persze ne vegyél nagyon leharcoltat. Járd körül a témát, hogy milyet szeretnél: legyen multifunkcionális, könnyen kezelhető, karbantartható stb.
Én most vettem az E-bay-ről egy másfél éves sport babakocsit. Még a használtak között is olcsóbb mint, ha itthon vettem volna meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!