Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babát, aki már...

8 hónapos babát, aki már biztosan ül, rakhatok magam mögé a bicikli ülésbe?

Figyelt kérdés
2008. júl. 13. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a feje mögött is van támasz, és adsz rá azért egy nagyon vékony, de füles sapit, lehet. És persze ne menj olyan sebasan, mert nagyon a szemébe csaphat a szél (ha nincs szél akkor is huzatot kaphat). Vagy valahogy próbáld meg azt is védeni.
2008. júl. 13. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
inkább nem tennlm, a nyaka nem olyan erös mit azt gondolod..és a gerince is csak annyira, hogy ül, de még nem terhelhető annyira. És a hirtelen mozdulatokra ő még nem tud stabilan reagálni.
2008. júl. 13. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem először csak úgy próbáld meg hogy tolod a biciklit. Nézd meg milyen reakciót vált ki belőle. Hogy tartsa magát, nem fél-e, stb.Ha biztosan ül, nem inog benne, nem dől jobbra balra, akkor szerintem szépen lassan elindulhatsz vele.Azért gondolom hogy stabilan is tud ülni és tudsz vele bringázni, mert nekem is van egy majd 9 hónapos lányom és ő is már egy ideje stabilan ül, sőt felül magától. Jó bicajozást!
2008. júl. 13. 23:10
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 6 hónapos korától viszem a biztonsági gyerekülésbe a kislányomat,most 3 éves,vagy ebben ül,vagy saját pótkerekes bicaján teker,vagy rollerezik,vagy görkorizik.(gőpocsolya-ő így ejti).Szóval,nem lett tőle baja,de,ha elaludt az ülésben,leesett a feje,akkor toltam,vagy kikötöttem egy sállal.Vicces volt.Egész napokra el tudtunk menni vele,élvezte.Most,télen is kint teker a bicikliúton,be vab öltöztetve.Huzatot sosem kapott,szélárnyék van mögötted.

2009. jan. 31. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!