Hogyan főzitek a répát babátoknak? Úgy értem, hogy fedő alatt vagy nem, mennyire puhára, stb.
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 13:40
1/2 anonim válasza:
Fedő alatt párolom, pici vízzel, kevés vajjal. Így több vitamin és értékes anyag marad benne, mintha sok vízben, fedő nélkül főznénk. Olyan puhára, mint magunknak. Ha még pici a baba, úgyis turmixolni kell vagy villával összetörni. Ha nagyobb, akkor mehet darabosan.
2/2 anonim válasza:
Fedő alatt, annyi vízzel hogy ellepje. Jó puhára főzöm, hogy könnyű legyen turmixolni. ( 6 hós a kisfiam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!