Szerintetek nem gáz, hogy higany van a H1N1 oltóanyagban? Hogy merjem így beadatni a 18 hós kisfiamnak?
Sehogy.....Nekem eszem ágában sincsen beoltani a 22 hós lányomat....
Ez ugyan olyan influenza mint a többi,csak ezt jobban felfújják......
Már tényleg lassan leszállhatnának róla,mint más külföldi országokban.
kikérem magamnak, nem vagyok csaj :)
1.
Nem kell beadatni!
Még nagyon csöpp!!
Egyébként a 15hós mmr-be és a többi oltásban is van higany!!!!!!!!!
Na,bumm!
Ez így van, szinte minden oltásban van higany, de ez a higany kiürül a szervezetből, ez ne tartson vissza.
Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg a gyerekorvost, vagy nézz utána neten.
A Te döntésed, hogy beoltatod-e, vagy sem.
Én szinte minden választható oltást is beadattam a babámnak, nem is gondoltam akkor még arra, hogy milyen kárt okozhat neki, és nem is okozott.
Mióta van ez a H1N1 mizéria, azóta tudom, hogy minden oltásnak olyan végzetes mellékhatásai vannak a köztudatban, hogy csak!
Ehhez képest nálunk nem volt semmi, pedig már fél éve, hogy túl vagyunk a legtöbb oltáson.
Még nem oltatható korú a babám, de szerintem én nem is oltatnám, mert bizonytalanná váltam oltással kapcsolatban.
Mai fejjel már bajban lennék a választható oltásokkal kapcsolatban is... az emberben annyi bizonytalanságot keltenek az "okosok".
Dönts belátásod szerint, ne hagyd magad befolyásolni!
Köszönöm!
Bocsi az 1. válaszolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!