Szerintetek hat hónapos babát bele lehet ültetni ilyenbe?
2013. dec. 12. 11:27
21/28 anonim válasza:
Akkor hagyd kint a kocsit és beviszed a picúrt kézbe, ugyan úgy mint azt tennéd a biciklis ülésnél is.
22/28 anonim válasza:
egy ujabb agyhalott anyuka. Komolyan nincs masik bolt a közelben? vagy ha nem a közelben; miert nem mentek el ritkabban egy nagyobb boltba (autoval), olcsobban ki is jönnetek emrt az ilyen sufni boltok minidg meregdragak.
23/28 A kérdező kommentje:
Azért mert nincs pénzünk autóra! Amúgy is az az agyhalott aki mondja! Beképzelt némber!
2013. dec. 12. 15:14
24/28 anonim válasza:
Én azt nem értem továbbra sem hogy miért nem jó a babakocsi?
25/28 anonim válasza:
"Amúgy is az az agyhalott aki mondja!" Ilyet utoljára az oviban hallottam.
Kérdező! 3 oldalon át számtalan ember magyarázta neked, hogy nem szabad beleültetni a picit ebbe az ülésbe. Te mégis csak hajtod a magadét és nem vagy képes felfogni, hogy rosszat tennél a gyerekednek, ha beleültetnéd. Sajnos ez alapján egyet kell értsek a 22-es válaszoló rólad alkotott véleményével.
26/28 anonim válasza:
Miért nem veszel inkább hordozókendőt/mei tait/kengurut vagy valamit? Azzal nyugodtan bemehetnél a boltba és ráadásul mindkét kezed szabad maradna.
27/28 anonim válasza:
Irígyellek, hogy ez a legnagyobb problémád, hogyan menj el a boltba a gyerekkel.
Sokan jó ötleteket írtak: gyerekutánfutó, mei tei, kenguru, kendő, babakocsi is jó szerintem, ha egy bolt van akkor biztos kis településen élsz. Nem viszik el az ici pici bolt elől.
Lelked rajta ha belelülteted a belinkelt űlésbe.
28/28 anonim válasza:
jesszus Isten, nyugodtan le lehet pontozni attol meg 6 honapos gyereket ilyen ülesbe ültetni karos, ez TENY, alatamsztott bebizonyitott. Persze azt csinalsz amit akarsz, anyukasagot nem kötik IQ szinthez. Ha nincs auto meg lehet kerni valakit hogy kethetente vigyen mar el titeket is ha megy. Ne legyel mar ennyire szerencsetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!