6 hónapos babát hogy kell ültetni hozzátáplálás közben?
Figyelt kérdés
védőnő azt mondta nem szabad ültetni amíg magától nem tud, ti hogy csináljátok? akkor még nem tehetem bele az etetőszékbe?2013. febr. 9. 13:25
1/6 anonim válasza:
Az én lányom 8 hónaposan ült fel magától akkor tettük etető székba. Addig a bébihordóba etettem.
2/6 anonim válasza:
Èn sem ültetem addig amíg nem tud magától fekvö pozicióból felülni, és megülni.
Nekünk van pihenö székünk és ebben etetem félfekvö pozban, de a bébihordó is jó.
3/6 anonim válasza:
hordozóban,pihenőszékben,öledben,másnak az ölében,dönthető háttámlájú etetőszékben,dönthető háttámlájú babakocsiban.
Nálunk az összes játszott,de legkényelmesebb megoldás a pihenőszék volt.tényleg nem szabad ültetni,míg nem ül fel magától.
4/6 anonim válasza:
En is egy hasznalaton kivüli hordozot hasznalok erre a celra.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor a hordozóban etetem
2013. febr. 9. 13:44
6/6 anonim válasza:
Én is a hordozóban etettem.
Meg néha az ölemben tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!