Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek hat hónapos babát...

Szerintetek hat hónapos babát bele lehet ültetni ilyenbe?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 12. 11:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
én még nem ültetném bele akkor sem, ha stabilan ül.. kapaszkodni is tudnia kellene.. szerintem még kicsi hozzá. e ez csak az én véleményem.
2013. dec. 12. 11:29
 2/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,nem bír stabilan ülni. elég veszélyesnek néz ki egy 6 hós babára. pláne hogy nem is látod.
2013. dec. 12. 11:32
 3/28 A kérdező kommentje:
Valahogy meg kell oldanom, mert boltba vinnem muszáj lesz. De úgy látom, hogy az ülésbe be is lehet kötni a babát és akkor nem esik ki.
2013. dec. 12. 11:34
 4/28 anonim ***** válasza:
6 hónaposan még általában nem tudnak stabilan ülni, inkább csak olyan 8 hónapos kortól (amikor már saját maga is felül egyedül). Létezik amúgy olyan gyerekülés is, amit férfivázas biciklire a vázra lehet felfogatni, és 8 hós kortól, ha stabilan ül, akkor lehet használni, de azért biztonságosabb a hátraszerelhető ülés. Én ilyen gyerekülésben, mint amilyen a képen is van, 1 éves kortól hordtam csak a fiamat, de akkor már egyedül ment. Még akkor is olyan kicsinek tűnt az ülésben :)
2013. dec. 12. 11:36
 5/28 anonim ***** válasza:

Esetleg alternatíva lehet, ha beszerzel egy kerékpár-babakocsit, valami ilyesmi: [link]

De ez nagyon drága, kb. 500.000 forint, szóval nem igazán éri meg, akkor inkább menjetek autóval boltba, ha van.

Ilyen a vázra szerelhető: [link] De ezt is csak 8 hós kortól ajánlják.

Ezen kívül létezik még olyan is, ami dönthető gyerekülés, és hátra szerelhető, de azt is csak 8 hós kortól ajánlják, elvileg annyi a plusz amit tud, hogy ha elalszik a gyerek benne, hátrább lehet dönteni, így nem esik előre a feje. De talán arra is jó, hogy ha még nem ül stabilan, akkor tudod benne félig ülő helyzetben is szállítani.

2013. dec. 12. 11:48
 6/28 anonim ***** válasza:
nem tudom miert nem lehet megerteni hogy amig magatol nem ül, nem ültetgetjük sehova. Az ö gerince szerintem most kicsit fontosabb kell h legyen. Menjetek babakocsival boltba, kendövel, mittudomen, kerd meg paros, anyud, stb.
2013. dec. 12. 11:50
 7/28 anonim ***** válasza:
es hova teszed amig bemesz a boltba? otthagyod? mert gondolom meg setalni sem tud.
2013. dec. 12. 11:51
 8/28 A kérdező kommentje:
Majd fogom a kezemben, a babakocsit sem lehet betolni a boltba.
2013. dec. 12. 11:54
 9/28 anonim ***** válasza:

[link]

vagy egy ilyen bicikli utánfutó. ezt gyermekeknek gyártják és ebbe fel is tudod kényelmesen öltöztetni, teszel alá plédet és már gurulhattok is.

2013. dec. 12. 11:56
 10/28 anonim ***** válasza:

Szia,

Nem véletlenül, már az ajánlásokban is 9-10 hónapos kortól ajánlják: [link]

Szóval én tuti nem raknám bele.

2013. dec. 12. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!