Kérlek, segitenétek? Mi lehet ez?
Tegnap estére a fiam mellkasa,hasa és háta ilyen lett.Reggelre már 1 kicsi lett az arcán is.Viszket neki.
Előtte pár nappal intenziven fogzott,lázas volt 2 napig,de az már elmúlt.Nem tudom van-e összefüggés.
Allergia vagy mi lehet ez?:(
Hát, nem tudom, én első körben ételallergiára gondolnék, vagy arra, hogy allergiás a mosószerre. Gondold végig, hogy váltottál-e mosószert, öblítőt, érintekezett-e a ruhája vmivel, ami irritálhatja.
Kapott-e az elmúlt egy napban vmi olyat enni/inni, ami új.
Ezután pedig azonnal vidd el gyerekorvoshoz még ma. Ha allergia, akkor súlyosbodhat is. Kezelni kell.
Én nem hallottam még olyanról, hogy fogzás okozna kiütéseket.
Öblitőt váltottam kb.1 hete és tegnap kapott először csokis nápolyit.Mást semmi újat nem kapott,nem érintkezett.
Lehet,hogy akkor az öblitő?
Elviszem orvoshoz mindenképpen,de csak holnapra kaptunk időpontot :(
Hát, lehet a nápolyi is a ludas, de az öblítőd is. Mikor érintkezett az új öblítővel kimosott ruhával először?
Úgy tudom, van úgy, hogy nem azonnal jelentkezik az allergia, hanem ha telítődött a szervezet az allergénnel. Szóval tényleg bármi lehet.. Nézd meg mit tartalmazhat a csokis nápolyi, ami új összetevő. Hívd fel az orvost mielőbb, hogy ezek a tünetek, mi a teendőd.
Ilyen volt nekünk is.
Ez lázkiütés.
Pár nap és elmúlik, fenistil cseppet adj neki
Sok buta anyuka írja itt a hülyeséget.
Most komolyan,ha nem tudjátok biztosra,miért írtok ide??
Ez a 3 napos láz.Egy ártalmatlan vírusok által okozott betegség.Általában 2-3 napig van láza a gyermeknek,majd a láz elmúlás utáni napokban pici apró kiütések borítják el a testét.A gyermekek 90%-a átesik ezen.
Nyugi semmi baja sincs.Elmúlik magától,nem okoz nagy panaszt.
Olvass kicsit utána a GOOGLE-n.
Egy eü.-s anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!