Tapasztaltabb anyukák, kérlek segitenétek?
17 hónapos a kisfiam,és mostanában rettentö rossz az étvágya.igaz hogy jönnek a fogai is,mert csak 5van most neki,és most jön felül 2 alul meg a többi.alig akar enni,van amikor szinte egész nap cicizik.nem eszik rendes kaját,vagy max 2-3 falatot és elég.sosem volt rossz evö,de most nem tudom mit tegyek.tanácsokat várok.
elöre is köszönöm.
Szia!
Nálunk is nehéz korszak volt a nyár, mert sorban jött vagy 8 foga egymás után. Volt olyan, hogy napokig, és naponta többször is csak gyümölcsjoghurtot, csak banánt, csak pudingot, csak húslevest, stb. evett. Örültem, hogy valamit eszik, már az is jó volt, ha 3-4 napig megette a pudingot, amit manapság már csak édességnek kap.
Szóval ha van valami kedvenc étele, add neki azt minden nap, akár naponta többször is. Az a lényeg, hogy valami legyen a pociban! Egyébként a szoptatással még mindig sok tápanyagot kap. Az én fiam még most is csak 3x eszik egy nap, a többit csak a szoptatással kapja meg, és nem egy sovány gyerek :-)
21 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!