Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek szabad egy 1...

Orhidea1 kérdése:

Szerintetek szabad egy 1 honapos babaval 3000 kilometert utazni? Utazott mar valaki kozuletek ilyen sokat ilyen pici babaval?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A wIZZAIR-NÉL NÉZZÉTEK MEG A REPJEGYEKET. SOKKAL KÉNYELMESEBB LENNE NEKED ÉS A BABÁNAK ÉS GYORSABB IS. SOK SPANYOL REPTÉRRŐL INDUL JÁRAT BUKARESTBE.
2013. dec. 11. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a 6hetet vard meg azutan utazzatok. Nem bantani akarlak,csak en a 6.dik het vegeig vereztem a fiammal. O a masodik babank. Meg te sem biztos,hogy birnad. 1 honappal a szules utan azert ennyit nem esett jol ulni, plane nem a razkodas. Nem tudom sima uton szulni milyen de a gatsebrddel sem biztos,hogy jobb lesz.
2013. dec. 11. 10:42
 13/13 Babeli Zurzavar ***** válasza:
lehetven vagyok tul laza, de ugy gondolom induljatok utnak, ha az egyikotok repcsivel a masik autoval otlet nem kivitekezheto, akkor egyutt autoval. en mindig ugy neveltem/nevelem a ket gyerkocom, hogy ott legyen Nekik jo, ahol mi vagyunk, nem mellesleg azt hiszem, hogy egy 1,5-2-3 honapos, mar-mar napirenddel megaldott babaval sokkal macerasabb utazni, mint egy alig1 honapossal. amugy a repcsit a baba immunrendszerenek fejletlensege miatt lehet hanyagolnam, ha taknyos idoben szuletikm amikor mi utaztunk, junius volt, ez akkor nem volt perdonto. an azt vallom, hogy minel hamarabb jussatok oda a vilagban, ahol a kis feszketetek akarjatok megrakni, mert Te is nyugodtabban fogod tudni az uj eleteteket kialakitani egy fix(ebb) helyen. az nem is opcio, hogy Erdelyben szulj?
2013. dec. 11. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!