Olvassa valaki kozuletek Szirka blogjat, mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 22:01
1/14 anonim válasza:
Ki az és hol a blogja? Egy linket nyomhattál volna... Vagy ez olyan alap, amit illik ismerni, tudni? Ezesetben elnézést a műveletlenségemért...
3/14 A kérdező kommentje:
Olyanoktol varom a valszokat akik ismerik,nem akik a Googlet sem tudjak hasznalni...
2010. nov. 4. 22:12
4/14 anonim válasza:
Én egyszer-kétszer olvastam, de számomra nagyon felkavaró volt. Még terhes voltam, amikor ajánlották. Nemrég visszanéztem és láttam, hogy Szirka milyen nagy már és tesója is van. Hihetetlen erős lehet a családja, becsülöm őket!
5/14 anonim válasza:
Én csak egyszer olvastam bele, arról írt, hogy a babát kezdetektől fogva pelenka nélkül neveli. Az egész egy vicc volt, hogy egyfolytában lesni kell, hogy mikor ürít a baba. Mivel hasznosabb dolgokkal is el tudom tölteni a szabadidőmet, soha többet nem olvastam bele.
6/14 anonim válasza:
Tudom kezelni a Google-t, kösz. Szerintem aki kérdez, annak illik linkelni, hacsak nem közismert dologról van szó, amiről elvárható, hogy hallott, ismeri mindenki. Itt ilyenről szó sincs.
Illemtan, tudod...
Kérdésedre válaszolva: nem olvasom...
7/14 anonim válasza:
Bocs, de szerintem nem alapműveltség a szirka-blog, a kommented elég durva volt az egyik válaszolónak. Aki nem ismeri ezt a blogot, lehet, hogy százszor profibban használja a netet, mint te.
A blogot egyébként néha olvastam, érdekes, nem lehet könnyű nekik, de én sokmindent máshogy csinálnék.
8/14 anonim válasza:
Milyen nagy lett... én még pici baba korában olvastam a blogot, és akkor még nem gondoltam, hogy értelmileg sérült, köztük Down gyerekekkel fogok majd foglalkozni. Biztos vagyok benne, hogy ez a gyönyörű kislány, ilyen képességekkel, és ilyen családi háttérrel képes lesz felnőtt korában az önellátásra, és (szinte) teljes értékű életet élhet majd.
9/14 A kérdező kommentje:
Sajnalom hogy nem a kerdesemre valaszolnak egyesek
2010. nov. 5. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!