Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babád teljesen...

6 hónapos babád teljesen fekvő vagy valamennyire döntött háttámlás babakocsiban tolod?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, nálam az önállóan tudott ülni, azt jelenti, hogy a gyerek mászásból, négykézláb állásból "kiült" és úgy maradt. Ha leültettem úgy maradt. Nem dőlt el. Nem felhúzta magát, hanem felült négykézlábból. Amíg nem ült fel magától addig nem ültettem, de onnantól már nem maradt meg fekve .
2013. dec. 9. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:

nálunk a féléves születésfordulóra kapott egy "sportkocsit" :) mózesben volt 4-5 hónapos koráig, de akkor sztrájkolni kezdett a fekvés miatt, átraktam az autósülésbe (azt raktam a kocsivázra), de már alig vártam a 6 hót... (a párom izélt, hogy hát a hat hónap a határ, miatta voltam jó fej, a gyerek már rég kész volt a csücsire...)

a hauck (shopper) babakocsin amúgy se teljesen vízszintes, hanem döntött a támla, szóval szerintem nem gáz... sőt! amióta ebben ül, sokkal-sokkal jobban élvezi a sétákat - bár eddig is odáig volt a csaviért, de azt is észrevettem, hogy sokat hasizmozik, fejlődött a mozgása is ettől. de ő mondjuk már 4,5 hós korától kezdve erősködött hogy ültessük fel.

kíváncsi vagyok, hány baba "megy bele" a fekvős babakocsis dologba ennyi idősen ... :)

2013. dec. 9. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. 5 honaposan kezdett el mászni és 6 honapos koràra màr egyedül ült ki mászásbol. Nem én ültettem fel!!

Akkor màr stabilan ült.

2013. dec. 9. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Sportkocsiban ült, aminek lehetett állítani a háttámláját.
2013. dec. 10. 14:15
 15/16 anonim ***** válasza:
6 hónaposan nekem már nem maradt meg a mózesben. Nem látott ki belőle, ezért dühöngött, muszáj volt a sportkocsit feltenni. Az enyém nem tudott még akkor magától ülni. Nyugodtan feljebb állíthatod,nem kell teljesen fektetve lennie ebben a korban már, de az a lényeg, hogy ne teljesen derékszögben legyen az ülés, mondjuk csak olyan 130 fokig (félig) legyen felhúzva a háttámla. Így tulajdonképpen nem ül,hanem fekszik,mert a háta meg van támasztva, nem nehezedik rá nyomás, tuti nem lesz tőle semmi baja.
2013. dec. 10. 17:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. dec. 11. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!