6 hónapos babád teljesen fekvő vagy valamennyire döntött háttámlás babakocsiban tolod?
nálunk a féléves születésfordulóra kapott egy "sportkocsit" :) mózesben volt 4-5 hónapos koráig, de akkor sztrájkolni kezdett a fekvés miatt, átraktam az autósülésbe (azt raktam a kocsivázra), de már alig vártam a 6 hót... (a párom izélt, hogy hát a hat hónap a határ, miatta voltam jó fej, a gyerek már rég kész volt a csücsire...)
a hauck (shopper) babakocsin amúgy se teljesen vízszintes, hanem döntött a támla, szóval szerintem nem gáz... sőt! amióta ebben ül, sokkal-sokkal jobban élvezi a sétákat - bár eddig is odáig volt a csaviért, de azt is észrevettem, hogy sokat hasizmozik, fejlődött a mozgása is ettől. de ő mondjuk már 4,5 hós korától kezdve erősködött hogy ültessük fel.
kíváncsi vagyok, hány baba "megy bele" a fekvős babakocsis dologba ennyi idősen ... :)
3-as vagyok. 5 honaposan kezdett el mászni és 6 honapos koràra màr egyedül ült ki mászásbol. Nem én ültettem fel!!
Akkor màr stabilan ült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!