19 hónaposnak mehet a tej? Mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Már nem kell neki a 3-as tápszer.Nem issza meg.Kb 1 hete úgy kapja,hogy fele tápszer,fele forralt tej és nagyon izlik neki! Ez nem baj ugye? Mert most olvasok utána és sokan írják,hogy 3 év alatt ne. Nincsen tőle semmi baja szerencsére.2013. dec. 7. 12:39
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2013. dec. 7. 13:29
12/15 anonim válasza:
Nálunk vacsival együtt van a kakaó a 3 évesnél 7kor, a kicsi(1 éves) is 7kor vacsizik,8 kor még szopizik utána.Mikor elhagyja a cicizést ő is vacsi mellé kapja majd a tejet/kakaót.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen úgy jó is lenne,de nálunk már rutin,hogy az ölembe issza a tápszert és utána megy aludni rögtön.
2013. dec. 7. 14:21
14/15 gabszem válasza:
kb 14 hóa kora óta iszik tejet kislányom. pár hétig úgy adtaM hogy tápszerrel kevertem. sima 2,8-ast kap de én szoktam házitejet is adni de azt fel kell forralni! én tejautomatábol veszem. most 22 hós és reggel megiszik 2-2,5 decit este lefekvés előtt meg kb 180 ml-t.
15/15 anonim válasza:
A 3 éves kor pedig valóban igaz, főleg azoknál a gyerekeknél, ahol allergiás van a családban. Nem most fog kiderülni, okoz-e problémát, hanem évek múlva. Ha nem HA tápszert kap, a tápszer is tehéntej alapú, úgyhogy akkor már tök mindegy, viszont a tápszerek vitamin kiegészítéssel készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!