Ügyesnek számít 5 hetes babám, vagy ez mind átlagos korához képest? (többi lent)
Ügyes. De ugye tudod, hogy ez önmagában még semmit sem jelent a jövőre nézve? :) A lányom tényleg nagyon ügyes volt csecsemőkorában, nagyon gyors volt a mozgásfejlődése, most 7 éves, és inkább ügyetlenke.
Jól értem, ülő helyzetben 1-2 percig? 5 hetes babát ne ültess, pláne percekig! Majd féléves kora körül magától felül, addig hadd erősödjön.
Szerintem átlagos.
De annyira mindegy is.
Van olyan gyerekem, amelyik a fejét 6 hetes korában kezdte megtartani egyáltalán, és olyan is, amelyik a szülés másnapján hason ide-oda forgatta a fejét. (Motiválás nélkül. :)
Ülő helyzetbe azért inkább ne húzogasd még.
2 vagyok, eszembe jutott valami.
Mindkét gyerekem nagyon hamar átfordult hasról hátra, de csak azért, mert nem szerettek hason lenni. :) A lányom 7 hetesen szenvedte át magát, a fiam 9 naposan. Viszont pár alkalom után abbahagyták, és legközelebb akkor gyakorolták, amikor tényleg eljött az ideje, azaz 3-4 hónapos koruk körül. Magyarán, az az extrém korai forgás nem mozgásfejlődési állomás volt, csak nagyon mérgesek voltak :)))
A büfizés hagyományos módon, a gyereket vállra vetve nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!