A baba első évében minden nap leviszitek/levittétek sétálni?
Mint az elő válaszoló.
Naponta 2x mentünk sétálni, ő aludt, mikor nagyobb lett nezelődótt, én meg kicsit mozogtam.
Mivel a másk ygereket kellett iskolába vinni, és itt sem nincs tömegközlekedés, sem autónk, ezért az elsö héttöl kezdve muszáj volt naponta kétszer menni vele minden idöjárásban a 3 km-re lévo iskoláig.
Egyetlen egyszer nem lett beteg töle.
Naponta egyszer hosszabban sétáltunk, egy másik alvásnál pedig a babakocsiban kitettem a kertbe.
Csak szakadó esőben, óriási szélben, hóviharban nem mentünk.
nincs erkélyünk így ez a megoldás kilőve és felújították a gyerek első évében az egész környéket, por mindenütt, szóval kétnaponta még mielőtt reggel elkezdtek porozni, elvittem kb egy órára. Nagy esőben, -5 fok alatt, ködben, erős hóesésben stb nem (elég röhejes volt, hogy több anyukát is láttam az ablakból, akik még ekkor is tolták veszettül a babakocsit, most egy oviba járunk, pont ugyanolyan betegeskedő a gyerekük, mint bárki másé, ennyit arról, hogy mennyire befolyásolja a későbbi ellenállóképességet)
Nem kötelező, akkor menj, ha kedvetek van, semmi értelme végigbőgetni vele a sétát, mert muszájból mész. Ha szeretitek, gyakran, ha utálja, ritkán menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!