Mikortól alszanak kétszer a babák?
hogy alakult az ébrenlét-alvás rendszere ilyenkor?
4hónapos a babám de-és ebéd után nagy alvás szokott lenni-és az uzsonna után esti fürdésig már csak egy rövid.tegnap ez kimaradt-és teljesen megkeveredett-hogy megy az átállás?
Az én lányom most 8 és fél hónapos. 4 hónaposan még 2-2 és fél óránként aludt fél-háromnegyed órát.
6 hós lehetett amikor háromszor aludt, ez az átállás nehezebb volt, folyamatosan ott kellet vele lenni és lekötni a figyelmét, ha elmozdultam mellőle, rögtön sírni kezdett és nem is aludt olyan jól.
Kb. két hete állt át a napi kétszeri alvásra. Hirtelen egyszer csak úgy döntött neki elég lesz kétszer aludni, ezt nem viselte rosszul, mondhatnám észrevétlen történt az átállás.
Nekem szerintem már elég kicsi korától,4 hónapos korától kétszer aludhatott,mert 10hónaposan meg már csak 1x aludt.
Nekem ő alakította így végig az alvását.De pl most óraállításnál ő már 1x aludt,de mikor át lett tekerve,akkor 2 napig 2x aludt,azóta 1x megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!