A babák meddig alszanak napközben még kétszer? Te babád? Az enyém nem alszik sokat?
Figyelt kérdés
enyém 11 hós és kétszer alszik délután, 10-kor két órát, 4kor egy-másfél órát.2012. jan. 24. 11:18
1/8 anonim válasza:
Az én lányom ma másfél éves, és még ő is kétszer alszik. Szerintem ez szoktatás kérdése. Nekem reggel 7-8 között ébred, 11 körül fektetem, alszik kb. 2 órát. 5 körül megint lefektetem és úgy másfél-két órát megint alszik. Este 10-kor fekszünk le. Mivel én egy szobában vagyok vele és tévézünk ezért nem tudom hamarabb lefektetni. Még a nyáron elaludt a tévé mellett is amikor már nagyon fáradt volt, de most már nem. Ha meg nem fektetem le délután akkor 6-7 körül nagyon nyűgös, hisztis lesz.
2/8 anonim válasza:
Az én kisfiam május végi. Ő egy évesen szokott át a napi egy alvásra. Szerintem az is számít, hogy a Te babád téli. Mert korán van már sötét, kevesebbet van a szabadban, ... ilyenkor mi is többször aludnánk. Szóval az is lehet, hogy Babád egészen tavaszig kétszer alszik majd. Ez jó, mert kell az idegrendszerüknek. Nem sok ez, hidd el!
3/8 anonim válasza:
Az én ikreim 11 hónaposak, eddig ők is aludtak 1 ill. 1.5 órát kétszer egy nap. Mostanában viszont nem alszanak annyit, sőt van,hogy csak 20-30 percet. Nem tudom miért van ez, mert ugyanúgy elálmosodnak 10-fél11 körül és délután is. De elég lenne ilyen pici korban ilyen keveset aludni napközben?
4/8 anonim válasza:
1 éves: de. 1-2 óra, du. 3/4-1,5 óra
5/8 anonim válasza:
13 hónaposan kezdett átállni az egy alvásra. Előtte 10 körül egy órát, és 3 körül 1 órát aludt. Összességében az éjszakával együtt 12-13 órát aludt.
6/8 anonim válasza:
Másfél éves elmúlt, mikor fiam átállt az egy alvásra, ami most 2-3 óra. Addig úgy aludt, mint a tiéd, de 2 órát, du 1-1,5 órát, és az éjszakát is átaludta.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek
2012. jan. 24. 15:56
8/8 anonim válasza:
A lányom éppen ma 11 hónapos. Ő 8 hónapos kora óta csak egyszer alszik nap közben. Eleinte még olyan 11 körül aludt el, és csak 2 körül ebédelt. Most már egy jó másfél hónapja kibírja ebéd utánig, és akkor alszik 2-3 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!