Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keteves gyerekem folyton...

Keteves gyerekem folyton unatkozik, nyafog, allandoan foglalkozni kell vele. Ha jon a teso, ez megvaltozik?

Figyelt kérdés
Eddig jart egy csaladi napkozibe heti nehany nap, delelott. Nyafogos volt az elindulas, de alapvetoen szerette, jol erezte magat. Most h jon a kisteso, kivettem. Anyagiak miatt is, es mert nagyon megnott a csoportletszam a napkoziben es kevesebb turelmuk lett a dolgozoknak ahogy elneztem. Itthon viszont unatkozik, hiaba jatszok vele, labdazunk, mesezunk, neha takaritgatunk, nega eljatszik. Vettem mar neki csuszdat is itthonra, az se erdekli. Allando tarsasagra, rendszeres es sok foglalkozasra lenne szuksege, de hogy oldjam meg, ha en se nagyon tudok kimozdulni. Nemsoka szulok es tul nagy tarsasagunk sincs, raadasul tanulnom is kell iskola miatt, amikor csak tudok. Jatekotleteket mar mind probaltam, ne is irjatok olyat h gyurmazzunk, setaljunk stb. Kerdes, hogy a kisteso erkezese, lekoti majd a figyelmet, legalabb tavaszig? Aztan mar csak egy nyar es mehet oviba, ahol ujra lennne tarsasaga...de igy nehez nagyon...
2013. dec. 1. 12:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A kisteso miatt nem veszik fel bolcsibe...
2013. dec. 1. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha van hely, akkor védőnői és gyerekorvosi javaslat alapján, amiben az van hogy szociális és érzelmi fejlődése miatt javasolt, akkor felvehető. kisfiamat így vették fel. illetve ha jár nektek anyagi helyzet miatt rendszeres gyermekvédelmi támogatás (nettó jöv osztva 3, majd 4, max 37500/fő) akkor is fel kell venniük.
2013. dec. 1. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:

a figyelmét hosszasan nem fogja lekötni,hiszen számára unalmas az amit egy csecsemő csinál.

az első év az nálunk is nagyon nehéz volt. a kicsi 1,5 volt mire már egy kicsit eljátszogattak együtt. most már 2,5 és mostanra tudom azt mondani hogy jól el tudnak játszani egy-két veszekedés között.. :D

2013. dec. 1. 13:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Én bölcsibe vinném,fiam 1 éve kora után,már nem voltunk neki elég társaság ahogy a játszóterezés sem volt elég.1,5 évesen bölcsibe,ment bár a fő oka nem ez volt,hanem a munka.Nagyon szereti a társaságot,pláne a bölcsit,első perctől.
2013. dec. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!