10 honapos babam masfel hete felorankent felkel 01:00 utan! Mit tegyek?
01:00 utan felorankent / orankent felkel a babam, szopizni akar 5 percet majd visszalszik. De a problema az, hogy en meg nem tudok aludni es masnap meg zombi vagyok.
Probaltam mar adni neki tejport is, megissza, de nem hat.
19:30-tol 01:00 meg se mukkan, azotan jon az akcio :(
Napkozben egy/masfel orat alszik...
Lassan mar nem birom.
az én kisdrágaságom 6 hónapos, és így kel éjszaka (7-től alszik) 22:30, 01:00, 4:00 (és 6-7-8 között ébred)
én egyszerűen megoldottam... 7-kor cicin elaltatom, fél 11-kor megetetem, vissza kiságy, és a hajnali 1 órás kelés után meg már nem teszem vissza a rácsoságyba, alszik velem tovább. félálomban etetem, így kialszom magam...
tudom, hogy most jól lepontoznak (az együttalvásra és az igény szerinti szoptatásra ez jár) de bizony-bizony ez a legtermészetesebb és legegyszerűbb módja a problémád megoldásának. évezredek óta így volt, az anya a gyerekkel együtt aludt. így van kitalálva, csak a sok "MÓDSZER" miatt ez kiment a köztudatból, és már felháborodást (lepontozást) okoz ez az alapvető dolog; együtt aludni a babával, 2-3 éves koráig... :)
A babam is velem alszik, en be sem rakom a kisagyba :(
Attol felek, hogy mar nincs eleg tejem, es a tejpor sem segit :(
Az enyém is ezt csinálja. 10 hós. 3 hete kezdte. Éjfél körül felébredt és nem volt hajlandó elaludni egyedül,pedig 4 hós kora óta 8-tól 7-ig átaludta az éjszakát.
Doki és védőnő mondta , h ez a szeparációs szorongás, nem lehet mit tenni... Vagy keményen, vagy fokozatosan lehet leszoktatni , de nem garantált a siker.
Az enyém mindig is egyedül aludt, 3 hete viszont mellettem, m máshogy nem megy.
Nem tudom,mit csináljak vele. :)
Nos kozben kiderult, hogy fullgyulladasa volt a kicsikemnek :(
Amiota meggyogyult, mar rendesen ataluszza az ejszakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!