Mit csináljak vele? Megőröülök.4,5 hónapos babám nem alszik! Egész éjjel óránként, féloránként felébred, nyöszörög, sir, és persze nem alszik vissza.
Szia! Kitartás! Nekem múlt hét péntek éjszaka a 11 hetes fiam szó szerint semmit nem aludt!!! Este 8.-kor volt szopi, és utána az istenért sem tudtam elaltatni, legtöbbször csak sírt és sírt. Már én is bevetettem minden trükköt, és reggel 5.-kor !!!!!!!!!!! sikerült neki bealudnia, már totál készen volt ő is. másnap mondjuk szinte egész nap csak aludt. Nem tudom, hogy mi volt a baja.
Nálad azóta mi a helyzet?? Már 7 óra van, sikerült a babádnak elaludnia?? :-)))))))))))
Kipróbálhatod a Viburcol homeopátiás kúpot, mert bármi miatt is nyugtalankodik ez a készítmény komplex összetevőket tartalmaz és megnyugtatja a babát. Lehet hogy a gyümölcsök okoznak neki túlzott bélmocorgást, vagy puffadást, vagy mocorognak a fogcsírái, esetelg nem jó a tápszer, vagy csak egyszerűen ez egy nyugtalan korszak neki.
Mindesetre sírni ne hagyd.
Kétgyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!